Ana Baniciu o desființează pe Dana Budeanu: ‘Își face reclamă pe spatele altor femei, să tacă’

Ana Baniciu o desființează pe Dana Budeanu: ‘Își face reclamă pe spatele altor femei, să tacă’
Fiica lui Mircea Baniciu a rabufnit

Ana Baniciu a vorbit fără rețineri despre Dana Budeanu, după ce aceasta a criticat-o în repetate rânduri în emisiunea online pe care o avea. Vedeta a fost invitată la podcastul găzduit de Radu Țibulcă, acolo unde a dat cărțile pe față și a spus ce crede despre creatoarea de modă. Nu de puține ori a fost Ana Baniciu ținta criticilor făcute de Dana Budeanu. Acum, i-a venit rândul să asculte ce are de spus vedeta, care a făcut șio mărturisire.

Ana Baniciu a vorbit despre criticile pe care le-a primit de-a lungul timpului și simte că acum nu mai are nevoie să demonstreze nimănui nimic. Totuși, înainte, vorbele dure o afectau și o întristau.

Ana Baniciu a spus adevărul despre Dana Budeanu

Una dintre vocile care o criticau era Dana Budeanu, de la care fiica lui Mircea Baniciu chiar cumpărase o rochie cu ani în urmă. O investiție masivă, mai ales că tânăra și-a dat banii de pe un turneu pe piesa vestimentară.

„Dana Budeanu… de la care am cumpărat o rochie acum mulți ani. A fost o chestie, mă rog… Eram cu Lala Band, cu Pariu cu viața.

Trebuia să cumpăr rochia asta ca să ne prezentăm la un eveniment. Poate va vedea vreodată acest podcast și să-i spun că eu mi-am dat banii de pe un turneu cu Lala Band, de pe multe cântări cu Lala Band și am plătit o rochie de-ale ei.

După care o vedeam pe YouTube cum vorbea în nenumărate rânduri despre mine. La un moment a fost un lucru care m-a deranjat foarte tare.

A zis: „Dacă stai într-o sărăcie de casă mai bine nu te mai posta”. Sărăcie sau nu… este o casă pe care eu mi-am dorit-o cu tot sufletul.

Nu cred că mi-am dorit ceva mai mult decât casa asta în care stau. Nu cred că am muncit mai mult pentru ceva decât pentru casa mea.

E munca mea și nici nu vreau să mi-o aprecieze ea. Vreau doar să tacă. Atât. (…) Are o răutate, dar e o femeie foarte deșteaptă.

Își face reclamă pe spatele altor femei sau altor oameni care se îmbracă cum se îmbracă. Poate nici mie nu-mi plac ținutele făcute de ea, dar e o chestie de gust aici”, a spus Ana Baniciu.

De ce a renunțat la apariții

Artista a încetat să mai participe atât de des la evenimente, tocmai pentru a nu mai fi criticată. În plus, îi consuma foarte mult pentru că stătea ore în șir să se pregătească, doar ca a doua zi după eveniment să fie criticată.

„La noi era cu tematică. Stai… dă telefoane. Ia pe cineva să te îmbrace, sună. Fă programare la salon, machiază-te, fă-te la păr.

Și a doua zi așteptai și tu să vezi la TV. Oamenii munceau gratuit, pentru că sunt bartere… Eu practic mă duceam acolo și îi reprezentam și pe ei. A doua zi deschideam televizorul și vedeam…

Dana Budeanu: A arătat ca…, Botezatu: E mică de statură, e îndesată, rochia îi vine prost. Te desființau. Și de ce să mai merg eu la din astea?

Mă afectau că îmi pierdeam vremea degeaba. Păi nu mai bine stau acasă și nu mă mai vedeți?! Repet, mă deranjează că oamenii comentează gratuit.

Dacă îmi zicea cineva pe care-l admir… Mi se pare că sunt niște oameni care caută gâlceavă”, a mai spus Ana Baniciu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI