Dan Negru, super-provocare pentru Andreea Esca. Toată România îl susține. Ce vrea de la ea

Dan Negru, super-provocare pentru Andreea Esca. Toată România îl susține. Ce vrea de la ea
Dan Negru, provocare de zile mari pentru Andreea Esca. E pregătit să arate fluturaşul de salariu

Este unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori de televiziune din România, iar suma încasată de acesta a fost mereu o controversă în presă. Dan Negru are acum o super-provocare pentru Andreea Esca şi toată ţara îl susţine. Trebuie să afli şi tu despre ce este vorba.

Dan Negru e pregătit să îşi arate fluturaşul de salariu

Unul dintre cei mai vechi angajaţi ai Antenei 1, cu emisiuni care au înregistrat un succes fulminant, Dan Negru lansează acum o super-provocare pentru Andreea Esca. Internauţii au rămas fără cuvinte când au văzut postarea prezentatorului TV. Ce vrea, mai exact, acesta de la ştirista de la Pro TV?! Totul a pornit în urma zvonurilor conform cărora vedeta Antenei 1 ar primi o sumă fabuloasă pentru show-ul pe care îl prezintă, de 18 ani, în noaptea de Revelion.

Imediat, acesta a reacţionat şi a provocat-o pe Esca să îşi arate fluturaşul de salariu. Dacă prezentatoarea Ştirilor de la ora 19 va face asta, Dan Negru este pregătit să spună tuturor suma primită de la Antenă.

“Bă, Negrule, păi doar atât dai ca să vin la Revelionul tău ? Că în ziare scrie că iei bine” îmi zice un cântăcios celebru pe care o să-l vedeți la Revelion. Ăsta e un articol apărut ieri care zice că iau 135 mii euro de la tv cu care am contract.

„Salariile pe care le încasează Negru și Esca, un mister pentru români” zice ziaru’.

Așa-i că ar fi epic să-mi iau libertatea să vă arăt fluturașu’ de salariu? Pe tot anu’ + revelion.

Aş provoca-o pe Esca să o facă prima, pe 1 Decembrie, de ziua Pro-ului. Ladies first. Și apoi o fac și eu de Revelion”, a scris prezentatorul, pe Facebook.

Dan Negru, provocare de zile mari pentru Andreea Esca. E pregătit să arate fluturaşul de salariu
Dan Negru, provocare de zile mari pentru Andreea Esca. E pregătit să arate fluturaşul de salariu

Ce salariu ar avea Dan Negru

Moderator al celor mai de succes emisiuni de la Antena 1, Dan Negru nu a vorbit niciodată despre veniturile sale. În ciuda acestui lucru, persoane apropiate au lăsat să se înţeleagă că sumele primite de prezentatorul de la Antena 1 sunt de-a dreptul uriaşe. Mai exact, salariul vehiculat în presa din România ar ajunge la 135.000 de euro.

“Confidențialitatea contractelor fie umflă în pene un showbiz sărac și o piață media desculță , fie acoperă altele. Ford o fi avut drepate : “Cu cât salariile sunt mai confidențiale cu atât sunt mai mici”, a scris Dan Negru, pe Facebook.

Ce salariu ar avea Andreea Esca

O altă vedetă despre care românii nu încetează să vorbească în ceea ce priveşte salariul este Andreea Esca. În vârstă de 48 de ani, aceasta ar primi de la televiziunea la care lucrează de 25 de ani doar 5.000 de euro. O sumă mică dacă ar fi să ne luăm după cele vehiculate în urmă cu ceva ani – 50.000 de euro.