Cum își educă Dan Negru copiii. Detaliul important pe care l-a divulgat și fanilor

Cum își educă Dan Negru copiii. Detaliul important pe care l-a divulgat și fanilor
Dan Negru în rolul de părinte. Cum își educă prezentatorul copiii?

Cum este Dan Negru în rolul de părinte? Ce fac moștenitorii vedetei? Cunoscutul prezentator de televiziune a divulgat un detaliu important fanilor despre alegerea sa când vine vorba despre educație.

Dan Negru în rolul de părinte. Cum își educă prezentatorul copiii?

Deși este unul din cei mai cunoscuți prezentatori de la noi, a ales mereu intimitatea atunci când a venit vorba despre familie. Cei dragi lui nu vor să fie în lumina reflectoarelor și nici nu tânjesc după atenția pe care le-ar putea-o da fanii moderatorului, așa că rămân departe de ochii curioșilor pe cât posibil.

Regele Revelioanelor a postat recent o fotografie cu cei doi copii ai săi. Imaginea pe cât e mult i-a surprins pe cei care îl urmăresc, pe atât de tare i-a făcut să fie atenți la câteva rânduri scrise de vedetă. Dan le-a menționat internauților că cei mici stau departe de mondenități, astfel că se pare că îi protejează pe cât se poate de lumea celebrităților, lume pe care deseori a criticat-o, ca alte vedete de altfel care au mărturisit că aceasta a devenit o lume fadă și fără substanță. Ulterior, i-a îndemnat pe toți să se plimbe și să vadă toate locurile frumoase din țara noastră, mai cu seamă alături de copiii cărora trebuie să le arate minunile patriei.

„Ai mei stau departe de mondenități, nu apar prin ziare așa că pun rar poze cu ei pe aici. Dar poza asta e un îndemn să vedeți „țara de dincolo de pădure”. Aduceți-vă pruncii aici, când puteți. Din latinescul „Terra Ultra Silvam” – „Țara de dincolo de pădure”- vine cuvantul Transilvania. Și celor multi, leneși intelectual, care spun că latina nu mai are ce sa caute in școli”, a fost mesajul lui Dan Negru din dreptul fotografiei.

Ai mei stau departe de mondenități, nu apar prin ziare așa că pun rar poze cu ei pe aici.Dar poza asta e un îndemn să…

Publicată de Dan Negru pe Duminică, 4 octombrie 2020

De ce își ține departe familia de ochii fanilor?

Mulți s-au întrebat de ce acesta nu alege să-i aducă în prim-plan pe cei care îl întâmpină zi de zi acasă. Românii care îl urmăresc deja de ani buni pe prezentator pe rețelele de socializare și-au dat seama că familia sa ar fi clar un exemplu fericit de arătat lumii întregi.

„E alegerea noastră, a mea și a soției mele, de a nu ne expune familia prin tot felul de apariții mondene. Codruța e medic stomatolog, deci n-are nimic de-a face cu nebunia mondenă. Când am venit în București, un director de televiziune mi-a spus că, pentru a reuși în breasla asta, trebuie să devin un monden. Au trecut vreo 20 de ani de atunci și uite că am performat în televiziune și fără să devin un personaj monden”
Dan Negru (Sursa: viva.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI