Dan Negru, absolut revoltat. Ce a observat la prețurile de vacanță din România: „Mai scump decât o garsonieră

Dan Negru, absolut revoltat. Ce a observat la prețurile de vacanță din România: „Mai scump decât o garsonieră
Dan Negru, revoltat de prețurile de vacanță din România

După ce a văzut ofertele de vacanțe, celebrul prezentator de la Antena 1, Dan Negru, a postat pe contul său de Instagram o postare care i-a amuzat pe internauți. Mai precis Dan Negru s-a arătat a fi revoltat de turismul din România.

Ce a observat Dan Negru la prețurile de vacanță din România

O postare foarte amuzantă a lui Dan Negru pe Instagram a stârnit hohote de râs în rândul fanilor. Veteranul Revelioanelor a arătat internauților cât costă un sejur de revelion în Poiana Brașov și în Brașov. Prețurile acestora sunt cam piperate.

Turismul românesc îmi face concurență de Revelion 😂
Am găsit „chilipiruri” la Poiana Brașov din 30 dec până in 3 Ianuarie:
1 apartament , 2 dormitoare pentru 2 adulți : 6162 euro cu reducere de la 7246 euro !

Și grăbiți-vă, se dă!
Booking zice că a mai rămas doar o cameră!

6126 de euro in 4 zile însemnă vreo 64 euro/oră. Am găsit și o garsonieră in centrul orașului Lupeni, ăla care avea minerit cândva.
3000 euro e garsoniera acolo.
Jumate din prețul sejurului din Poiană !

Dormi două nopți in Poiană sau îți cumperi o casă in Lupeni.
Ca despre asta e România: despre amărâții din Lupeni și despre barosanii din Poiana Brașov, a scris Dan Negru pe rețeaua de socializare.

Dan Negru revoltat
Dan Negru, absolut revoltat. ”Mai scump ca o garsonieră”

Dan Negru, declarații acide la adresa celor mai mari televiziuni din România

În urmă cu câteva luni, când Andreea Esca a apărut la TV și a vorbit despre una dintre cele mai grele perioade prin care a trecut (infectarea ei, a soțului ei și a fiului lor cu coronavirus), Dan Negru a postat pe o rețea de socializare un mesaj tranșant la adresa unora dintre cele mai mare televiziuni din România.

”Statistic, la noi virusu’ a fost cu exclusivități! Așa cum Pro TV n-a vorbit cu sau despre infectații Antenei, nici Antena n-a vorbit cu sau despre infectații Pro-ului 🤪 Fiecare cu virusu’ lui, netransmisibil de la o televiziune la alta.

Noi, toți în breaslă, avem mentalitate de anii ’90. Noi încă lipim sigla laptopului cu scotch la tv. 😂😂😂 Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel și Stephen Colbert au prezentat împreună un teledon COVID, difuzat simultan pe cele trei mari tv americane. Eu cu Esca și cu Teo n-am putea sa stăm niciodată împreună.

Și tot statistic, vedetele infectate despre care s-a vorbit cel mai mult în România au fost alea care au avut contracte cu televiziunile românești 🤪

Dar Grigore Moisil a explicat cel mai bine statistica: «Dacă pui o fesă pe o plita încinsă și o fesă pe un bloc de gheață, media e bună, dar, în realitate, e vai de fundul tău!»😂😂😂” a scris Dan Negru pe contul său de Facebook, potrivit Cancan.ro.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI