Dan Negru, mesaj genial după ce a apărut la România TV. Nici el nu se aștepta: „M-am pipăit să văd dacă nu am murit”

Dan Negru, mesaj genial după ce a apărut la România TV. Nici el nu se aștepta: „M-am pipăit să văd dacă nu am murit”
Dan Negru, mesaj genial după ce a apărut la România TV.

La doar o zi după ce și-a anunțat plecarea de la Antena 1, după mai bine de două decenii petrecute în trustul Intact, multe știri au curs pe tema mutării sale la Kanal D. Dan Negru a ținut să le mulțumească celor care au scris despre el și performanțele avute în televiziune, având și un mesaj genial, după ce a văzut că un material cu el în prim plan a apărut și la postul România TV.

Dan Negru, mesaj genial după ce a apărut la România TV

Dan Negru pleacă de la Antena 1 după o perioadă de peste 20 de ani petrecută la unul dintre cele mai longevive posturi de televiziune. Televiziunile și ziarele online au tratat subiectul plecării sale. Dan Negru a ținut să remarce un episod la România TV care l-a impresionat.

„Nu merit nimic din cuvintele frumoase scrise în sutele de articole din zilele astea. Nimic!!! E meritul formatelor și al echipelor! Dar cel mai mult m-a emoționat concurența. Între Antena și Kanal, RomâniaTV a avut aseară un episod prin care mi-a mulțumit pentru anii mulți de televiziune. Nu sunt obișnuit cu normalitatea asta. Sau nu în timpul vieții. De vreo trei ori m-am pipăit să văd dacă n-am murit.

În lumea mare a televiziunii asta e normalitatea.
Mi-l amintesc pe Berlusconi mulțumindu-i public lui Paolo Bonolis, prezentator italian, atunci când acesta a plecat de la Mediaset la RAI.

Noi, televiziunea de aici, am pierdut mulți oameni cărora n-am apucat sa le spunem că-i prețuim cât trăiau…Cristina Țopescu, Andrei Gheorghe, Mile Cărpenișan, Tavi Iordachescu… Am vorbit ieri la telefon cu Horia Moculescu. Tocmai ieșise din spital si avea vocea stinsă…

84 de ani. I-am promis ca mâine ne întâlnim și vineri filmăm pentru „Legendele”. A fost o vreme șeful divertismentului in TVR. A fost si șeful meu. Povara recunoștintei e mai de preț decât povara urii!„, a scris Dan Negru pe pagina de Facebook.

Dan Negru urmează să facă istorie la Kanal D

Deși a făcut recorduri de audiență la Antena 1, Dan Negru crede că „cei mai frumoși ani sunt cei care vor veni”. Prezentatorul este convins că va scrie pagini de istorie la alt post de televiziune, decât cel cu care, până acum, s-a identificat.

„Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni !
Mulțumesc pentru toți anii din urmă !
Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei
Le mulțumesc!

Porecla „regele audiențelor” le-o datorez lor ! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi.

Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să găsiți!
Ei rămân prietenii și colegii mei.
Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă !

Există un om căruia ii mulțumesc deplin pentru drumurile mele trecute și viitoare : Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene.
Cand începeam un proiect nou ne îndemna „să țintim luna ”
„Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!”

Anul asta se fac 30 de ani de la prima mea legitimație din Radio-Televiziunea Română.
Nu-l mai recunosc pe puștiul din fotografie.
Dar încă țintesc luna…”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Deși multă lume a fost surprinsă de mutarea aceasta, la fel de multă lume este convinsă că Dan Negru va reuși să obțină performanțele cu care și-a obișnuit publicul, indiferent de sigla postului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI