Prima reacție a lui Dan Negru după plecarea de la Antena 1: „Nu căutați vreo urmă de neînțelegere”

Prima reacție a lui Dan Negru după plecarea de la Antena 1: „Nu căutați vreo urmă de neînțelegere”
Dan Negru, prima reactie dupa ce a plecat de la Antena 1

Vestea bombă a anului este că Dan Negru pleacă de la Antena 1, după mai bine de 22 de ani în trustul Intact. Regele Audiențelor de Revelion ar fi semnat contract cu postul de televiziune Kanal D. Care a fost prima reacție a prezentatorului TV, după ce a părăsit Antenele. Fanilor acestuia încă nu le vine să creadă.

Mesajul lui Dan Negru, după ce s-a spus că pleacă la Kanal D

După 22 de ani, Dan Negru pleacă de la Antena 1, o lovitură grea pentru trustul Intact Media Group. Celebrul realizator TV se va muta la Kanal D, iar recent le-a transmis un mesaj prietenilor săi virtuali, clarificând circumstanțele privind plecarea sa.

Regele Audiențelor i-a adus un omagiu senzațional regretatului Valeriu Lazarov, fondatorul televiziunii moderne în România. Dan Negru s-a format, pe plan profesional, la școala de televiziune a fostului soț al Augustei Lazarov, fiind un reprezentant de seamă al unei generații de aur de prezentatori TV.

„Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni! Mulțumesc pentru toți anii din urmă! Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei. Le mulțumesc! Porecla „regele audiențelor” le-o datorez lor! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi.

Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să găsiți! Ei rămân prietenii și colegii mei. Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre în fântâna din care ai băut apă!

Există un om căruia îi mulțumesc deplin pentru drumurile mele trecute și viitoare: Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene. Cand începeam un proiect nou ne îndemna „să țintim luna „/ „Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!”

Anul asta se fac 30 de ani de la prima mea legitimație din Radio-Televiziunea Română. Nu-l mai recunosc pe puștiul din fotografie. Dar încă țintesc luna…”, a fost mesajul transmis de Dan Negru.

Ce spune Dan Negru despre plecarea la Kanal D

Plecarea lui Dan Negru de la Antena 1 la Kanal D este considerată transferul anului 2022 în televiziunile din România. Simpaticul realizator TV este optimist în ceea ce privește planurile sale de viitor.

„Pasiunile fac viaţa frumoasă. Am avut şansa ca profesia mea să-mi fie şi pasiune şi-n drumurile mele am întâlnit oameni cu aceleaşi aspiraţii. Cand am intrat în studiourile Kanal D am găsit oameni la fel de pasionaţi şi am reîntâlnit colegi cu care am construit mari succese de-a lungul anilor.

Îi cunosc de o viaţă şi ne leagă aceeaşi dorinţă, aceea de a face televiziune. Şi cum o călătorie se măsoară cel mai bine în prieteni, va propunem să ne împrietenim în călătoria asta. Şi vă garantăm că va fi una grozavă!”, a spus Dan Negru, potrivit celor de la Pagina de Media.

Supranumit Regele Audiențelor, în mai bine de 20 de ani de carieră la Antene, Dan Negru a fost prezentatorul TV a peste 30 de formate de televiziune, printre care cele mai populare au fost Next Star, Plasa de stele, Șerifi de România, Te pui cu blondele și Ciao Darwin.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI