Dan Negru, furios pe campania de vaccinare. Vedeta a răbufnit, nu s-a mai putut abține

Dan Negru, furios pe campania de vaccinare. Vedeta a răbufnit, nu s-a mai putut abține
Dan Negru, furios pe campania de vaccinare. Vedeta a răbufnit, nu s-a mai putut abține

Prezentatorul de la Next Star a răbufnit pe Facebook și a postat un mesaj care a devenit, deja, viral. Ce părere are Dan Negru despre vedetele care participă la campania de vaccinare împotriva coronavirusului. Mesajul vedetei a fost dur și tranșant.

Dan Negru, furios pe campania de vaccinare

Simpaticul prezentator Dan Negru nu s-a mai putut abține și a răbufnit în mediul online. Regele audiențelor a postat un mesaj, pe pagina sa oficială de Facebook, în care critică vedetele autohtone care s-au prezentat la campania de vaccinare anti-COVID cu scopul de a epata și a atrage atenția, în loc să încurajeze procesul de imunizare al populației împotriva coronavirusului. Prezentatorul de la Next Star susține că persoanele publice din showbiz participă la respectiva campanie pentru a-și crește notorietatea.

„Niște vedete dintr-un showbiz leșinat care-și arată umerii goi la poza de vaccinare pentru niște likeuri nu se numește „campanie”. Așa ca ăia din ministerele publice care-i ceartă pe cei nehotărâți sau speriați de vaccinare or fi uitat că treaba de convingere e și a lor?”, a fost mesajul cutremurător pe care Dan Negru l-a postat pe pagina lui oficială de Facebook.

Dan Negru este de părere că statul român ocupă o vină foarte mare în acest sens. Prezentatorul TV susține că autoritățile ratează cu grație în ceea ce privește promovarea campaniei de vaccinare anti-COVID, făcând referire la scandalul din 2008 privind  vaccinul anti-HPV, ser creat pentru a preveni cancerul de col uterin.

„În 2008, statul român a aruncat la gunoi vreo 50 milioane de euro pentru că n-a convins cu vaccinul anti HPV care previne cancerul de col uterin la femei. Autoritățile au eșuat atunci in campania de vaccinare. Nu s-au priceput. Dar după ce statul român a lansat campania „Brâncuși powered by Irina Rimes” ce credeți ca urmează ? Vaccination powered by ……?”, a continuat prezentatorul TV pe celebra rețea de socializare.

Dan Negru, mesaj pentru noul șef al Televiziunii Române

S-a vorbit, recent, în presă despre schimbarea conducerii de la TVR. Convins fiind de faptul că noul șef al Televiziunii Române va citi postarea sa, Dan Negru a publicat un mesaj în online, în care a propus câteva idei de promovare și sfaturi privind buna organizare a postului.

„Se schimbă șefu’ la TVR. Iar. Dacă se confirmă ce am aflat eu, noul șef vede postarea asta pe FB. Așa că i-o spun public că l-aș obliga să se uite la SanRemo zilele astea. E la RAI, TVR-ul italienesc.. Ieri , RAI a făcut o audiența de 57% cu SanRemo , mult peste televiziunile particulare. TVR abia mai scoate vreo 1 %. ,sub toate televiziunile particulare.

Festivalul SanRemo e la RAI din 1952. Noi le-am distrus pe toate. Azi, statul român nu mai deține niciun eveniment cultural cu popularitate. Fotografiile astea sunt din vară, de la Teatrul de Vară din Mamaia, acolo unde era cândva Festivalul Mamaia, adică SanRemo-ul românesc. N-a mai rămas nimic!”, a scris Dan Negru, acum ceva timp, pe pagina lui de Facebook.