Dan Negru, anunț șocant despre TVR: ”Dacă se confirmă ce am aflat eu, noul șef vede postarea asta”

Dan Negru, anunț șocant despre TVR: ”Dacă se confirmă ce am aflat eu, noul șef vede postarea asta”
Ce anunt face Dan Negru despre TVR

Dan Negru a făcut o postare pe Facebook privind schimbarea șefiei la TVR. Acesta este covins că ”noul șef” ar putea să-i vadă postarea, motiv pentru care îi face și o recomandare.

Dan Negru, anunț șocant despre TVR

”Se schimbă șefu’ la TVR. Iar. Dacă se confirmă ce am aflat eu, noul șef vede postarea asta pe FB. Așa că i-o spun public că l-aș obliga să se uite la SanRemo zilele astea. E la RAI, TVR-ul italienesc.. Ieri , RAI a făcut o audiența de 57% cu SanRemo , mult peste televiziunile particulare. TVR abia mai scoate vreo 1 %. ,sub toate televiziunile particulare. Festivalul SanRemo e la RAI din 1952. Noi le-am distrus pe toate. Azi, statul român nu mai deține niciun eveniment cultural cu popularitate. Fotografiile astea sunt din vară, de la Teatrul de Vară din Mamaia, acolo unde era cândva Festivalul Mamaia, adică SanRemo-ul românesc. N-a mai rămas nimic!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Se negociază ”pachetul media”

În prezent, surse din Coaliția de guvernare au spus pentru Europa Liberă că se negociază „pachetul media” și că pretențiile UDMR pot să blocheze revocarea conducerii televiziunii publice și a radioului public. Mai mult, la ultima ședință a Coaliției, UDMR a întrebat dacă poate propune Avocatul Poporului. Pachetul media” care se află pe masa Coaliției cuprinde șefia TVR, a Radioului Public, conducerea Agerpres și numirea a patru membri în Consiliul Național al Audiovizualului (CNA). Tot de acest pachet ține și funcția de Avocat al Poporului.

„Putem da votul săptămâna viitoare pentru TVR și Radioul public și să rămână conduceri interimare până la stabilirea numelor în Coaliție”, au spus pentru Europa Liberă surse din conducerea PNL. De altfel, printre numele avansate de liberali pentru a prelua șefia TVR este cel al Mădălinei Dobrovolschi, nimeni alta decât fosta consilieră a președintelui Klaus Iohannis.

Cu toate acestea, intenția liberalilor se lovește de opoziția UDMR, cu o opțiune fermă, și anume, nici un vot nu se va da în Parlament până nu se ajunge la un acord în Coaliția de guvernare.

„Când PNL, USR-PLUS și UDMR vor ajunge la un acord clar, bine definit privind cine va propune nume pentru TVR, SRR și Avocatul Poporului, atunci se poate vorbi de un vot în Parlament. În Coaliție trebuie stabilit ce partid va face nominalizările, dar și pe cine. Până ce acest acord nu există, nu susținem ideea unui vot pentru revocarea conducerilor TVR și SRR”, au declarat surse din conducerea UDMR pentru site-ul Europa Liberă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI