Dan Negru arată României ce trebuie să facă. Ce se întâmplă la graniță: ‘Sunt o lecție’

Dan Negru arată României ce trebuie să facă. Ce se întâmplă la graniță: ‘Sunt o lecție’
Dan Negru, influencer pe rețelele de socializare

Dan Negru, pe lângă show-urile sale de Revelion, se mai ocupă din când în când și cu promovarea turistică. Recent celebrul moderator a făcut acest lucru pe contul său de Facebook. Ineditul în această situație a fost beneficiarul acestei noi campanii demarate de Dan Negru pe rețelele de socializare. Dan a vorbit la superlativ despre stațiunea bulgară Bansko, perla montană din Bulgaria.

Dan Negru, influencer pe rețelele de socializare

Campaniile de promovare a zonelor turistice au devenit ceva obișnuit pe rețelele de socializare. Dacă adaugi la acestea și imaginea sau recomandările unor persoane publice, cu notorietate, ai garanția că o să ai și clienți.

O astfel de campanie, mai voalată, a făcut-o și celebrul moderator Dan Negru. Ineditul constă în beneficiarul campaniei demarate de moderator. Dan Nergru a scris astăzi pe contul său de Facebook un text care are menirea să promoveze turismul, dar din țara vecină, Bulgaria.

Da, ați citit bine, Bulgaria. În opinia moderatorului turimsul bulgar este asemănat cu un fluture, iar cel românesc cu o omidă. Parabolele făceau referire la două stațiuni montane, una din România, Predeal, și una din Bulgaria, Bansko.

”Predealul e omida și Bansko e fluturele… Habar n-am cum au reușit bulgarii asta. Iarna iau munții și vara iau marea. Am avut două invitații bulgărești la ski acolo, cu weekend-uri gratuite doar să postez despre hotelurile lor. Au făcut-o și ai noștri, recunosc!

Dar mult mai agresivă a fost campania bulgarilor care ne bat pe marketing din gură la gură (word of mouth marketing). Bulgarii sunt o lecție, cu Marea Neagră care e și a noastră și cu munții lor, care-s ca ai noștri. Omida face totul dar fluturele ia publicitatea !!!”, scrie Dan Negru pe Facebook.

Bansko, perla montană din Bulgaria

Pentru cei mai puțin familiarizați cu stațiunea montană bulgărească, vă spunem că este cea mai bună stațiune de iarnă din Bulgaria, cu cele mai lungi pârtii de schi și cea mai bogată istorie culturală.

Bansko este cea mai populară stațiune de schi din Bulgaria. Este situat între trei lanțuri de munte, cu zona de schi sus la o altitudine de 2000–2600 de metri. Înălțimea înseamnă că obține un strat de zăpadă de încredere între decembrie și martie, precum și de a avea niște vederi destul de spectaculoase din vârful pârtiilor.

Zona de schi din Bansko are piste în valoare de aproximativ 70 km. Nu este o zonă imensă conform standardelor alpine, dar există un amestec bun de niveluri, cu opt zone albastre, 11 roșii și două negre. Telescaunul Tzarna Mogila care o conectează nu mai funcționează de ani de zile, astfel încât zona de schi este concentrată în jurul Bunderishka și Shiligarnika.

Orașul Bansko este situat la poalele muntelui Pirin din sud-vestul Bulgariei, la 160 km de Sofia. Stațiunea oferă condiții și infrastructură excelente pentru schi și snowboard. O mulțime de hoteluri de diferite standarde și prețuri sunt disponibile pentru rezervare on-line.

În ceea ce privește facilitățile, stațiunea oferă sute de baruri și restaurante tradiționale numite „mehana”. Stațiunea montană Bansko este o alegere excelentă pentru vacanța de schi și snowboard în Bulgaria.

În ultimii ani, Yulen, compania care conduce zona de schi din Bansko, a făcut o investiție de milioane de euro într-o zonă de schi nouă. Au fost construite numeroase hoteluri și facilități de lux noi în zona stației telegondole.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI