Dan Negru, decizie surpriză de Paște. Unde se distrează: ‘Mustul Irinei Loghin‘

Dan Negru a vorbit despre cum petrece sărbătorile de Paște anul acesta. Deși a fost un an greu pentru toată lumea, vedeta Antenei 1 ține pasul cu lumea internetului, așa că s-a apucat de vlogging.

Dan Negru s-a apucat de Youtube

El a vorbit despre canalul lui de Youtube și spune că vrea să fie „un pod între generații”. El a spus că vrea să aducă interviuri cu mari artiști din România pe o platformă folosită în special de tineri.

Prin asta vreau să fiu, un pod între generații, pentru că de fapt, la ăștia 50 de ani ai mei, asta sunt: un pod între generația lui Selly și Dorian și cea a lui Pierisc și Zamfir. Așa că, am luat Interviurile din conceptul meu,

“Legendele”, și după ce le-am dus la TV, vreau să le duc și pe iutubu’ ăsta unde cei din generația Selly / Dorian îi pot descoperi pe Zamfir. Tudor Gheorghe, Piersic sau Dumitru Prunariu. Îmi pun anii în slujba ambelor generații pentru că eu sunt la mijloc.

Ideea a fost a lui Dan Negru, iar postul Antena 1 a acceptat să fie partener de difuzare. Așa a luat naștere „Legendele”, care aduce în fața publicului tânăr lucruri noi și interesante.

„Da, ideea a fost a mea, producția întreaga e făcută de echipa mea și mă bucur că Antena a acceptat să fie partener de difuzare. Ideea e veche. Demult, Mircea Albulescu mi-a spus „Bunul meu, stai lângă mulți neghiobi în TV, apropie-te și de cei care au construit lucruri trainice”. Mi-a luat niște ani să fac asta. “Legendele” aduce oamenii care au construit într-un format atractiv, arătând fotografii inedite din viața lor. Mă bucură audiențele, asta arată că se poate și altfel, și cu alți oameni”, a spus el.

De Paște, Dan Negru a decis să facă un interviu cu cei doi comunicatori ai bisericilor ortodoxe și catolice. Prezentatorul tv i-a adus în fața publicului pe Părintele Necula și Părintele Fracnisc Doboș, care să vorbească despre diferențele dintre religii.

Cum petrece Dan Negru Paștele

În ceea ce privește planurile sale pentru astăzi, Dan Negru spune că nu își imaginează Paștele altundeva decât acasă. Deși îi este dor de vacanțe, se arată convins că turismul nu va mai fi așa cum îl știam până acum.

„Paștele, ca și Crăciunul, e despre casă. Încă o mai am pe mama la Timișoara, încă îi mai am pe socrii mei la Ineu. Nu-mi amintesc vreun Paște altundeva decât acasă. Și cu nebunia din jur până și Ungaria unde mergeam des când ajungeam acasă, a devenit imposibil de vizitat dar locurile de peste mări și țări. Mi-e dor de vacanțe dar cred că turismul nu va mai fi ăla pe care l-am știut noi.

Drobul de miel făcut de nevasta-mea e delicatesa sezonului. Și de câțiva ani mi-a dat Irina Loghin o rețetă de must cu hrean păstrat încă de anul trecut. Așa că, mielul soției mele și mustul Irinei Loghin îmi vor face Paștele gastronomic.

Am un metabolism  impecabil pentru că sunt un mare gurmand. Mănânc mult. Uneori exagerat. Mi se întâmplă să mănânc un cozonac pe zi sau 5-6 ouă ochiuri  noaptea, la 2, dar mă ajută metabolismul și baschetul. Joc mult baschet. Am un coș în curte unde arunc mingea și la trei dimineața”, a spus el pentru Impact.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe