Cum s-au cunoscut Maria Constantin și actualul iubit: ‘Voiam să aflu cât mai repede’

Cum s-au cunoscut Maria Constantin și actualul iubit: ‘Voiam să aflu cât mai repede’
Maria Constantin, dezvăluiri despre noul iubit. Cum și-a cunoscut alesul

Maria Constantin se bucură de o poveste superbă de dragoste alături de noul iubit. Vedeta și-a găsit liniștea în brațele lui Robert Stoica, dar puțini știu cum s-au cunoscut cei doi. Aceasta a decis să spună totul despre momentul în care l-a văzut pe bărbatul ce a cucerit-o.

Cum și-a cunoscut Maria Constantin noul iubit. Dezvăluiri surprinzătoare

Viața Mariei Constantin s-a schimbat radical de când l-a cunoscut pe Robert Stoica. Aceasta strălucește și este extrem de fericită, așa că a mărturisit că și-a cunoscut alesul la un eveniment, moment în care și-a dorit să afle cât mai multe lucruri despre bărbat, mai ales pentru că a fost atrasă imediat de el.

„La un eveniment pur și simplu, nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar cred că atracție la prima vedere, voiam să aflu cât mai repede să aflu ce e cu el, să aflu de unde a venit, de unde a răsărit.”, a povestit Maria Constantin.

Maria Constantin: ‘A fost atracția foarte mare’

De asemenea, artista a explicat că între ea și partenerul său a existat o atracție foarte mare de la prima vedere, apoi a început să descopere că Robert Stoica este un bărbat calm și bun, ce o înțelege, o ascultă și merge alături de ea la diferite evenimente, având calități pe care Maria Constantin le căuta la un bărbat.

„A fost atracția foarte mare, apoi au urmat și celelalte calități, e un om cald, un om bun, calm, care nu vorbește niciodată necontrolat, aveam nevoie de un om care să mă înțeleagă, să meargă cu mine la evenimente, să mă asculte, contează enorm de mult.”, a mai povestit vedeta.

Maria Constantin are planuri mari. Ce a spus despre o viitoare nuntă

Maria Constantin se gândește la un viitor alături de noul iubit. Aceasta a vorbit despre o eventuală nuntă, explicând că dacă o să îmbrace din nou rochia de mireasă își dorește să aibă parte de un eveniment restrâns, discret, unde o să îi fie alături doar apropiații.

„Mi-am găsit omul în care să mă sprijin, să mă iubească așa cum sunt eu și să mă înțeleagă. Asta e cel mai important. Da, îți dai seama că o să urmeze și acest pas (nr. nunta), dar nu ne-am gândit acum la chestia asta.

Cu siguranță, dacă voi face o nuntă, când o voi face, dar oricum am înțeles că nu actul acela te ține și nu te va face mai fericit, va fi un eveniment mic și foarte discret. Doamne ajută!”, a declarat Maria Constantin la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI