Imagine rară cu Maria Constantin din copilărie. Cum arăta la 5 ani

Imagine rară cu Maria Constantin din copilărie. Cum arăta la 5 ani
Cum arăta Mmaria Constantin când avea 5 ani?

Cum arăta Maria Constantin când avea doar 5 ani? Vedeta a împărtășit o fotografie extrem de emoționantă cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Fanii au putut vedea că și atunci avea aceeași pasiune pentru muzică.

Maria Constantin a împărtășit o amintire cu fanii: cum arăta la 5 ani?

Maria Constantin este deja cunoscută publicului larg. Fanii ei își aduc aminte că a venit în atenția tuturor în special după participarea la ‘Vocea României’. Blondina era atunci însoțită de al doilea fost soț, Marcel Toader, bărbat de care s-a despărțit cu mare scandal.

Din fericire, soarele a venit pe strada ei și acum este mai fericită decât a fost vreodată. Cântăreață este mai apropiată de internauți, mai cu seamă de când și-a strâns comunități mari în mediul online.

Vedeta a decis de curând să împărtășească o amintire specială cu toți și a postat o fotografie din vremea în care era la grădiniță. Artista era îmbrăcată tot în costum popular și avea aceeași dragoste pentru cântecele tradiționale românești și pentru portul nostru.

Artista s-a lăsat surprinsă cu zâmbetul până la urechi, într-o grădină, pe timpul sezonului cald, arată detaliile din imagine. Alături de amintirea de neprețuit a pus o fotografie din prezent. ”La 5 ani și la 34 ani!❤️”, a scris Maria Constantin în dreptul imaginilor postate pe Instagram.

„Momentan nu ne gândim la nuntă”

Vedeta a vorbit de faptul că așteaptă nerăbdătoare evenimentele de iarnă pentru a le cânta românilor în diverse locuri.

”Voi fi alături de românii din Tottenham de Revelion alături de nașa mea Krystiana, iar de Crăciun vom petrece în familie alături de cei dragi. La noi de obicei să gătește foarte mult și atunci mesele vor fi cu tradiționalele sarmale, salata de boeuf, piftie. Salata de boeuf gătesc și dacă nu este sărbătoare”, a declarat Maria Constantin la observatornews.ro.

Întrebată despre nunta alături de iubitul actual, blondina a mărturisit că nu se gândește la acest pas momentan. Cea din urmă a subliniat că oricum este omul momentului și dacă va simți să facă asta, o va face fără să se gândească de două ori.

„Momentan nu ne gândim la nuntă, pentru că iată este perioada asta. Săptămâna aceasta trebuia să am spectacol la Constanța și s-a anulat. Nu aș putea să programez ceva dacă nu am singuranța că se va ține. Eu sunt, oricum, omul momentului. Poate că o să vă anunț așa, cu o lună de zile înainte, pac, gata, mă mărit”, a declarat Maria Constantin, pentru Click!.