Dacia „secretă”, în România: modelul surpriză, scos pe șosea sub camuflaj

Dacia „secretă”, în România: modelul surpriză, scos pe șosea sub camuflaj

Dacia pregătește o mașină nouă. A fost surprinsă pe străzile din Târgu-Jiu și confirmă câteva informații de până acum.

Imaginile de mai jos cu un nou model Dacia au fost surprinse în Târgu-Jiu. După cum se poate vedea, noua mașină Dacia e camuflată, așa că anumite elemente de design nu-s certe, cum nu e certă nici gama. Din poze, poți distinge un model de clasă mică.

La prima vedere, mașina Dacia testată pe drumurile românești ar fi similară modelului Renault Clio.

Dacia Sandero Stepway 2

Dacia Sandero Stepway 2

Ce mașină ar putea testa Dacia în România?

Ce vezi în imaginile de mai sus e, foarte probabil, noul Sandero (programat pentru lansare pe piață în 2020). Conform unor informații furnizate de-o publicație din Italia, mașina va fi un pic diferită de cea de-acum.

Potrivit zvonurilor de până acum, calitatea materialelor din interior a viitoarei Dacia Sandero va fi mult peste media celor din prezent. Va fi echipată și cu sisteme de siguranță mai bune, cum ar fi frâna automată în caz de urgență, sistem de recunoaștere a pietonilor și sistemul de la bord MediaNav Evo 2.0, compatibil cu Android Auto și Apple Car.

O altă noutate o reprezintă motorizarea, care va fi mai diversificată: mai mult ca sigur vei avea o Dacia Sandero standard, cu motor de 1.0 litri, cu trei cilindri și 75 de cai-putere. Orice creștere a puterii și capacității motorului îți va suplimenta prețul total al mașinii cu încă o mie de euro, cel puțin.

Prin urmare, ar trebui să vedem și versiuni cu motoare de 1.3 litri, cu patru cilindri și 90 de cai-putere, apoi cu 115 și chiar 130 de cai-putere, dar costurile vor fi pe măsură.

Italienii estimează că prețul noului hatchback românesc va începe de la 11.000 sau 11.500 de euro, dar ar putea fi disponibilă pe piață abia din 2020.

Imaginile de mai sus au fost trimise către ProMotor de un cititor. N-avem, deci, cum să știm dacă-i chiar un cititor sau cineva de la Dacia care a vrut să creeze un pic de buzz pentru acest model.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI