Cutremur de 7 grade în Bali. În ce stare este acum Lora. A făcut chiar ea anunțul

Cutremur de 7 grade în Bali. În ce stare este acum Lora. A făcut chiar ea anunțul
Cutremur de 7 grade în Bali. În ce stare este acum Lora

Un cutremur de 7 grade pe scara Richter s-a produs în Bali, loc în care Lora a fost surprinsă de pandemie și din care încă nu se poate întoarce, zborurile din și înspre această destinație fiind încă dificile.

Lora, noi vești din Bali. Un cutremur puternic a lovit insula indoneziană

Un cutremur de 6,6 grade pe scara Richter s-a produs pe 7 iulie, la ora 01.54, la 154 de kilometri față de Semarang City, Provincia Java Centrală, Indonezia. Lora, plecată în vacanță înainte de pandemie în Bali, insulă indoneziană, este blocată și acum în locația exotică, alături de iubitul ei, Ionuț Ghenu. De când este izolată în oaza de liniște, cântăreața a fost nevoită să își schimbe și locul de cazare, pentru a nu mai fi constrânsă să depindă de alții în ceea ce privește hrana, electricitatea sau internetul.

Cutremur de 7 grade în Bali. În ce stare este acum Lora. A făcut chiar ea anunțul
Mesajul postat de Lora după ce în Bali a fost un cutremur de 7 grade pe scara Richter

Totuși, izolarea departe de casă nu este deloc ușoară, chiar dacă, în teorie, ideea de a fi oprit într-un asemenea loc nu pare un scenariu de ocolit.

„Suntem ingrijorati si obositi psihic. Incertitudinea are acest efect. Am avut cateva momente de panica, iar asta m-a consumat si mai tare. Este cel mai ingrozitor an din viata mea”, a devzaluit solista.

Pe lângă faptul că este obosită psihic, după cum a declarat, și că nu poate fi aproape de oamenii dragi în contextul în care ne aflăm, apar și alți factor externi, extrem de îngrijorători. Unul dintre ei: curemurul, Indonezia fiind situată în Cercul de Foc al Pacificului, o regiune cunoscută pentru seismele puternice și erupțiile vulcanice frecvente.

Pentru a-și liniști fanii, solista a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, prin care a transmis că este bine: „A fost cutremur de aproape 7 grade. Am zâmbit. Eu zic să vă îngrijorați. 🌴”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI