Lora, în lacrimi! Vestea primită acum a dărâmat-o pe cântăreață

Lora, în lacrimi! Vestea primită acum a dărâmat-o pe cântăreață
Lora, în lacrimi! Vestea primită acum a dărâmat-o pe cântăreață

Chiar dacă se află într-un adevărat Paradis, Lora trece prin momente difcile în Bali. Cântăreața a rămas blocată în locația exotică odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus, iar după trei luni de dor, artista începe să își piardă optimismul.

Lorei i s-a anulat din nou zborul spre România

Lora a dezvăluit într-o emisiune de televiziune că zborul de întoarcere în România i-a fost din nou anulat. Cam așa a arătat ultima vreme pentri artistă, care a mărturisit că banii o împiedică să găsească o rută alternativă de întoarcere în țară.

Astfel, artista a mărturisit că a investit mulți bani în zborul respectiv, bani care nu îi vor mai fi returnați în caz că optează pentru o rută alternativă. Din acest motiv însă, ea și Ionuț Ghenu sunt nevoiți să aștepte la cheremul companiei, care de câteva luni încoace tot continuă să le anuleze zborul.

 

”Nu mai pot”

„Ni s-a anulat iar zborul. Banii de pe zborul ăsta, care sunt destui, nu ni se dau înapoi și ar însemna să facem o investiție majoră și să zburăm din Bali în Jakarta și de acolo spre altă escală și spre casă. Nu ni se dau banii înapoi dacă alegem alt zbor. Eu pot să mai stau până în iulie. Acum, următorul zbor ar fi programat pe 1 iulie. Nu e atât de grav, să sperăm că se întâmplă”, a explicat Lora.

La un moment dat însă, artista a avut și un moment de vulnerabilitate, iar ochii i s-au umplut de lacrimi în timp ce mărturisea că nu îi este deloc ușor, cu toate că se bucură și de părțile frumoase.

„Nu mai pot. Mi se întâmplă. Am câteodată schimbări emoționale. Neprevăzutul încă mă încearcă. Dar sunt și fericită în același timp. E frumos aici, dar îmi e foarte dor de fratele meu pentru că are nevoie de mine. Dar mai e puțin”, a mai precizat Lora.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI