Cuplul celebru din România care nu vrea să audă de bonă pentru copil. Care este motivul deciziei EXCLUSIV

Cuplul celebru din România care nu vrea să audă de bonă pentru copil. Care este motivul deciziei EXCLUSIV
Cuplul celebru din Romania care nu vrea sa auda de bona pentru copil. Care este motivul deciziei

Ilan Laufer, fostul ministru al Mediului de afaceri, comerțului și antreprenoriatului în cabinetul condus cândva de Mihai Tudose, se declară un părinte mai mult decât împlinit și cu principii solide, de când în viața sa au apărut gemenii Davina și Nathaniel. Iar unul dintre aceste principii se referă la abandonarea soluției legate de existenței unei bone în viața micuților.

Cum se descurcă Alina și Ilan Laufer cu creșterea copiilor

Așa se face că cei doi părinți, Alina și Ilan Laufer, se preocupă doar ei zi și noaptea de situația micuților, care îi răsplătesc crescând parcă pe fiecare zi ce trece.

Cei doi micuți, născuți prematur în februarie, anul trecut, au un an și patru luni, iar Ilan Laufer e de părere că ceea ce a fost mai greu pare să fi rămas mult în urmă.

„Noi nu am luat în calcul să apelăm la serviciile vreunei bone. Am luat această decizie după ce am urmărit cu atenție rolul jucat de o bonă în viața apropiaților noștri.

Poate că a contat și faptul că gemenii noștri au venit pe lume într-o situație specială, la limita supraviețurii, iar asta ne-a trecut ca printr-un examen dragostea noastră părintească.

Așa că ne-am înțeles să le oferim toată dragostea și atenția noastră părintească, fără intervenția vreunei bone.”, a precizat Ilan Laufer pentru playtech.ro, amintind astfel de nașterea prematură a micuților și de săptămânile în care aceștia au crescut în spital, cu ajutorul unor incubatoare speciale.

„Multe dintre bone lasă copilul singur!”

Mai mult, același Ilan Laufer spune că a continuat să urmărească activitatea unei bone și în decursul orelor pe care le petrece în compania micuților săi, zi de zi, atunci când ies la plimbare, prin parc:

„Nu mică mi-a fost mirarea să observ că multe dintre bone lasă copilul singur, fără atenția necesară și se uită pe telefon sau vorbesc cu altcineva. Pe scurt, nicio bonă din lume nu poate înlocui dragostea unui părinte!”.

Capul familiei a ținut să facă și două precizări importante. Una este legată de partenerei sale, Alina, care nu a făcut trecerea la religia iudaică, în ciuda faptului că a devenit soție cu acte în regulă a unui evreu.

Despre acest subiect, Ilan Laufer susține că e foarte posibil să se întâmple cândva, atunci când soția sa va fi pe deplin pregătită.

Pe de altă parte, circumcizia micuțului Nathaniel, adică ritualul prin care orice nou născut de parte bărbătească devine membru al poporului ales, respectând legământul încheiat cândva între divinitate și Israel, a fost amânat până astăzi din cauza unei probleme de sănătate cu care micuțul s-a născut și care a împiedicat respectarea tradiției la opt zile de la nașterea acestuia.

„Ritul circumciziei lui Nathaniel va fi și el respectat, cel mai târziu anul viitor. Fiul meu s-a născut cu o anume problemă în zona genitală, care ne-a determinat să amânăm acest pas.

Însă și el, și Davina, vor împlini ritualurile prin care vor fi considerați adulți în relația cu Dumnezeu la vârsta prevăzută de legea iudaică.

Este vorba despre 12 ani, fetița, și 13 ani, băieții. Vor face pregătirea necesară cu rabinul și apoi vor fi primiți în comunitatea iudaică, cu drepturi depline, ca să spun așa”, a adăugat el.

Câți copii au Ilan și Alina Laufer

Ilan Laufer mai spune că deja își învață gemenii cuvinte din limba iudaică, limbă pe care o studiază cu atenție și soția sa. Ilan și Alina Laufer s-au căsătorit în 2013.

În familia lor mai există un copil, Karina, în vârstă de 13 ani, fata Alinei dintr-o căsnicie anterioară, cea cu artistul Jorge. Ilan și Alina Laufer au încercat să trăiască o vreme la Miami, în Statele Unite, dar au decis într-un final să revină în România.

În familia lor mai există și un câine lup de doi ani, Beckham, care adoră deja să se joace cu gemenii, chiar dacă micuții îl zmotocesc insistent în fiecare zi.