Cuplu surpriză după Survivor România 2022? Cu cine a apărut câștigătorul Alex Delea

Cuplu surpriză după Survivor România 2022? Cu cine a apărut câștigătorul Alex Delea
Cu cine s-a vazut Alex Delea la un suc

Emisiunea fenomen „Survivor România 2022” s-a terminat și toți concurenții au ajuns acasă. Alex Delea, marele câștigător al competiției din Republica Dominicană, a început să se bucure deja de banii pe care i-a încasat de la PRO TV. Întors în România, vedeta a ieșit în oraș cu vechii săi adversari din concurs, pentru a sărbători cum se cuvine. Însă, o fotografie apărută pe internet a pus fanii pe jar. Cu cine s-a pozat tânărul, de lumea a început să-i spună „Casă de piatră”?

Cu cine s-a fotografiat Alex Delea

Alex Delea trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Barmanul de 26 de ani a câștigat „Survivor România 2022” și marele premiu de 100.000 de euro. Întors din Republica Dominicană, fostul concurent a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a înscris în concurs. Blondul nu a intrat în emisiune cu gândul să ajungă până în finală.

„Tot ce se întâmplă acum e ireal. Mama m-a ajutat 25 de ani din viața mea. Sfaturi, am muncit la ea… mi-a dat tot! Cum pot eu să o răsplătesc? Înainte cu 2 zile, i-am zis că nu știu ce să fac cu viața mea. Apoi am fost sunat de la Survivor. I-am oferit această mândrie. Când am fost sunat aveam 94 de kg, am slăbit 10 kg. Eu am crezut că este Elena, tot timpul, cât am fost în finală. Am zis că am făcut totul bine, dar că pot pierde. Un moment eu nu am crezut că am câștigat. Nu mă așteptam să câștig, dorința mea cea mai mare a fost să mă vadă lumea. Asta i-am spus mamei mele”, i-a spus Delea lui Cătălin Măruță.

Internetul a înnebunit la vederea acestor poze

Odată revenit în țara natală, câștigătorul de la „Survivor 2022” s-a întâlnit în oraș cu o parte dintre foștii concurenți. Printre cei care au onorat invitația lui Alex Delea s-au numărat Elena Chiriac, Blaze, Mihaela Stan și Alexandra Duli. Aceasta din urmă a profitat de ocazie pentru a se fotografia cu el, însă ipostaza celor doi le-a cam dat de bănuit fanilor. Unii speculează deja că între cei doi ar putea să fie ceva mai mult decât o prietenie. Scenariile au fost alimentate și de tabăra Războinicilor, scriind comentarii cu subînțeles în dreptul imaginii din mediul online (Vezi FOTO în GALERIE).

„Casă de piatră!”, a scris cineva, apoi altcineva le-a transmis: „Casă de piatră, nebunii mei! Și mulți, mulți copilași!”. Și fosta războinică Ana Dobrovie a reacționat la postare: „Mamă, ce frumoși sunteți voi!”.

Delea și Alexandra Duli sunt împreună?

Vestea că Alexandru Delea și Alexandra Duli ar forma un cuplu a încins internetul. Fanii și-au arătat bucuria în secțiunea de comentarii: „Doi frumoși!”, „Cei mai frumoși! Pentru voi m-am uitat la Survivor!” „Eu cred că vă potriviți! Nu știu dacă sunteți împreună, dar vă stă bine!”, „Măi nebunilor, e ceea ce pare?”, „Sunteți minunați împreună!”, „Bravo, eram sigur că vă combinați!”, „Doamne ajută să rămâneți împreună tot restul vieții” etc.

Dacă sunt sau nu împreună, rămâne de văzut. Cei doi ar trebui să depună un efort considerabil pentru ca relația lor să funcționeze, având în vedere că Delea locuiește în Spania, iar Alexandra petrece o bună parte a timpului în UK.