Alex Delea nu a vrut niciodată să câștige Survivor România 2022. Motivul principal pentru care s-a înscris în emisiunea de la PRO TV

Alex Delea nu a vrut niciodată să câștige Survivor România 2022. Motivul principal pentru care s-a înscris în emisiunea de la PRO TV
Alex Delea nu a vrut niciodata sa castige Survivor Romania 2022

Alex Delea s-a întors în țară, după ce a câștigat marele premiu de la Survivor România 2022. Invitat în cadrul emisiunii La Măruță de la PRO TV, fostul Războinic a venit acompaniat de mama sa, pentru a povesti adevăratul motiv pentru care s-a înscris în competiția ce s-a desfășurat în Republica Dominicană.

De ce s-a înscris, de fapt, Alex Delea la Survivor 2022

Alex Delea trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Barmanul în vârstă de 26 de ani a devenit primul fost Războinic care a câștigat Survivor România.

Proaspăt întors din Republica Dominicană, Alex Delea i-a mărturisit lui Cătălin Măruță adevăratul motiv pentru care s-a înscris la Survivor. Blondul a recunoscut că nu s-a gândit nicio secundă că ar putea câștiga competiția, ci s-a înscris pentru a se face văzut și pentru a le aduce bucurie pe chip oamenilor.

„Tot ce se întâmplă acum e ireal. Mama m-a ajutat 25 de ani din viața mea. Sfaturi, am muncit la ea… mi-a dat tot! Cum pot eu să o răsplătesc? Înainte cu 2 zile, i-am zis că nu știu ce să fac cu viața mea. Apoi am fost sunat de la Survivor.

I-am oferit această mândrie. Când am fost sunat aveam 94 de kg, am slăbit 10 kg. Eu am crezut că este Elena, tot timpul, cât am fost în finală. Am zis că am făcut totul bine, dar că pot pierde. Un moment eu nu am crezut că am câștigat.

Mă încurajam că nu am câștigat, dar că e bine tot ce am făcut pe parcurs. Nu mă așteptam să câștig, dorința mea cea mai mare a fost să mă vadă lumea. Asta i-am spus mamei mele”, a mărturisit Alex Delea pentru La Măruță.

„Când i-am auzit numele, mi s-au înmuiat picioarele și am căzut la pământ!”

Mama lui Alex Delea a fost extrem de emoționată atunci când Daniel Pavel a rostit numele fiului ei ca fericitul câștigător de la Survivor 2022. Femeia a leșinat din cauza emoțiilor.

„Am cel mai bun băiat din lume. E prietenul meu, ajutorul meu la muncă, are grijă de mămăița lui. Diferența dintre noi e de 18 ani, e sprijinul meu. Am crescut împreună, suntem frați, mamă, fiu, prieteni.

Mândră am fost tot timpul de băiatul meu. Mămăița era pregătită de sărbătoare, eu încercam să o calmez. Că poate nu era Alex, dar ea stătea cu mâinile în sus. Când i-am auzit numele, mi s-au înmuiat picioarele și am căzut la pământ.

A fost atâta zgomot în bar, că mămăița a crezut că e cutremur. Incredibil, nu am cuvinte! Pentru mine oricum era învingător, a ajuns în finală.”, a spus mama lui Alex Delea, la PRO TV.

Întrebat ce va face cu banii de premiu, Alex Delea a spus că va decide în toamnă, alături de mama lui, ce planuri vor avea cu suma câștigată la Survivor, bani despre care fostul Războinic susține că i-a câștigat pentru familia sa, nu pentru el.

Alex Delea va încasa 121.000 de euro de la PRO TV, sumă în care intră și cei 21.000 de euro pe care i-a obținut pentru participarea sa de-a lungul celor 21 de săptămâni de concurs.