Cumpănașu vine cu o nouă ipoteză, în cazul Caracal. Alexandra Măceșanu, vândută arabilor: ”Răpită pentru așa ceva!”

Cumpănașu vine cu o nouă ipoteză, în cazul Caracal. Alexandra Măceșanu, vândută arabilor: ”Răpită pentru așa ceva!”
Alexandru Cumpanasu crede ca nepoata sa, Alexandra Macesanu ar fi fost vanduta arabilor

Având în vedere că au trecut deja patru luni de când Alexandra Măceșanu a fost răpită de Gheorghe Dincă și niciun indiciu despre ce s-ar fi întâmplat cu tânăra nu a ieșit la iveală, au început să apară tot mai multe ipoteze. De exemplu, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei crede că nepoata sa ar fi fost vândută arabilor.

Alexandru Cumpănașu vine cu o nouă ipoteză, în cazul Caracal. Unde s-ar putea afla acum Alexandra?

Alexandru Cumpanasu are o noua ipoteza despre unde s-ar putea afla acum Alexandra Macesanu
Alexandru Cumpanasu are o noua ipoteza despre unde s-ar putea afla acum Alexandra Macesanu

Alexandra Măceșanu a fost răpită de Gheorghe Dincă la finalul lunii iulie și chiar dacă presupusul criminal de la Caracal a fost prins și arestat, despre ceea ce s-a întâmplat cu fata nu s-a aflat încă nimic. Gheorghe Dincă a declarat în repetate rânduri că ar fi ucis-o pe fată, însă Cumpănașu și mulți alții refuză să creadă această ipoteză.

În lipsa orcărei dovezi sau indicii despre unde s-ar putea afla Alexandra acum, tot mai multe ipoteze au apărut în spațiul public. Unii spun că Alexandra Măceșanu ar fi fost trimisă ca prostituată în Italia, iar alții că ar fi fost ucisă și apoi dată la câini. Însă, Alexandru Cumpănașu a mers pe urmele ei în Italia, împreună cu mama acesteia și au depus plângeri și la autoritățile de acolo, după ce au existat persoane care au susținut că au văzut-o pe tânără într-o zonă în care se află prostituatele.

Disperat să-și găsească nepoata, Alexandru Cumpănașu a depus toate eforturile posibile, a angajat chiar și o echipă de detectivi pentru a o căuta pe Alexandra și a apelat chiar și la ajutorul clanului Clămparu, însă în zadar. Acum Cumpănașu vine cu o nouă ipoteză, el crede că Alexandra a fost vândută arabilor.

”A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe, pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc. A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului”, a declarat recent Alexandru Cumpănașu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI