VIDEO viral cu Alexandru Cumpănașu. A tras cu arma, în direct, la TVR, în emisiunea lui Ionuț Cristache

Alexnadru Cumpănașu a tras cu arma, îndirect, la TVR

Pușca și cureaua lată…hobby-ul mi-l schimb îndată! Pentru prima oară în postura unui candidat la prezidențiale, Alexandru Cumpănașu face ce face și ajunge din ce în ce mai des pe micile ecrane. Nu asta ar fi mirarea, reclama e reclamă, mai ales în perioada de foc în care ne aflăm, dar modul în care s-a făcut „folositor” rating-ului emisiunii lui Ionuț Cristache a surprins.

VIDEO viral cu Alexandru Cumpănașu trăgând cu arma

Cei care nu-l au la suflet pe Alexandru Cumpănașu s-au putut delecta recent cu un moment puțin penibil și extrem de stângaci. Acesta, aflat în platoul emisiunii lui Ionuț Cristache, de la TVR, s-a fălit cu calitățile sale. Dacă a fost sau nu cu intenție, Cumpănașu s-a făcut de râs. Fie este vorba despre o autoironie pe care abia daca am putea să o ducem, fie ne pregătim de stand-up, nu de prezidențiale, fie o lăsăm cum a picat, adică prost. Una peste alta, și-a îndeplinit misiunea. Reclama, indiferent dacă este bună sau nu, este tot reclamă.

Alexandru Cumpănașu a tras cu arma, în direct, la TVR
Alexandru Cumpănașu a tras cu arma, în direct, la TVR

„Merg des în poligon, este un hobby de-al meu. Pentru azi am ales un AK 47. Nu e chiar de jucărie, dar e o replică. Este o preocupare bărbătească aceasta. Nu este un pistol cu bile, e în genul acestuia, doar că doare mai tare. Aici avem siguranța, focul automat și foc cu foc. Este în folosit în general de către poliție. Avem poigon privat în București, eu merg în fiecare lună și plătesc 200 de lei pe oră”
Alexandru Cumpănașu

alexandru cumpanasu si-a pierdut complet mintile

Publicată de Felix Țele pe Joi, 31 octombrie 2019

„…nu aveați experiență?”

De asemenea, dialogul dintre Cumpănașu și moderatorul emisiunii a fost unul desprins din filmele de comedie, iar grimasele de pe tot parcursul tragerii au fost o adevărată splendoare. Una peste alta, după ce au terminat de vorbit, candidatul la prezidențiale a trecut la demonstrat. La finalul filmulețulul se poate vedea cum, parcă nemulțumit de experiența declarată, dar care lipsește cu desăvârșire în practică, își dă silința mai tare să demonstreze că poate face ce spune. Acesta își îndoaie genunchii, se muta mai la stânga, mai la dreapta, dar în zadar.

Ionuț Cristache: Păi…nu aveați experiență?
Alexandru Cumpănașu: Ba da
Ionuț Cristache: Trebuie sparte baloanele
Alexandru Cumpănașu: Da, nu e forța suficient de mare
Ionuț Cristache: Am înțeles

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI