Răsturnare de situaţie în cazul Caracal. Cine este, de fapt, ultima persoană care a văzut-o pe Alexandra Măceşanu

răsturnare de sotiație în cazul Caracal. Cine a fost, de fapt, ultima perosnă care a văzut-o pe Alexandra Măceșanu

Cazul Caracal este departe de a se finaliza. Mai mult decât atât, chiar și după atâta timp nu s-a descoperit nimic exact despre cazul celor două fete, iar detalii despre ultima persoană care a văzut-o pe Alexandra ies acum la iveală. Cu cine s-a întâlnit, de fapt, pentru ultima dată?

Cine este, de fapt, ultima persoană care a văzut-o pe Alexandra Măceșanu

Pe cât de mult timp trece peste cazul Caracal, pe atât de multe par că se afundă. Alexandra Măceșanu se pare că ar fi fost văzută de altcineva pentru ultima oară. Un copil în vârstă de 11 ani a fost ultima persoană care a văzut-o pe fată. Ies la veală noi informații șocante despre modul în care a început ancheta. Documentul procurorului Ovidiu Cristian Popescu a fost trimis în judecată disciplinară. Din acesta reiese că un copil de 11 ani le-a spus polițiștior că a văzut-o pe Măceșanu urcând într-o mașină break, de culoare gri.

Din păcate, copilul a identificat greșit marca auto. După ce această informație a fost furnizată, oamenii legii nu au mai făcut alte verificări și au urmat perchezițiile la cele trei adrese greșite. Procurorul Cristian Popescu a fost suspendat din magistratură fiind acuzat de greșeli inadmisibile. Acesta a așteptat  până la orele 06:00 pentru a putea interveni în cazul răpirii Alexandrei Măceșanu, după un apel din cele trei al copilei la 112.

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Cine este, de fapt, ultima persoană care a văzut-o pe Alexandra Măceșanu?
Răsturnare de situație în cazul Caracal. Cine este, de fapt, ultima persoană care a văzut-o pe Alexandra Măceșanu?

„A văzut-o pe Alexandra urcând într-o mașină break, gri”

„Documentul este devastator pentru autorități. Pentru modul în care a debutat ancheta și a continuat ancheta. În momentul în care pornești pe o cale greșită, vei merge pe acea cale greșită, tu având impresia că lucrurile sunt cum trebuie. Este vorba de documentul prin care Ovidiu Popescu, procurorul de la Caracal, este trimis în judecată disciplinară. Acest copil de 11 ani este cel care le spune pentru prima dată polițiștilor autorităților că a văzut-o pe Alexandra urcând într-o mașină break, gri. Doar că el a identificat-o ca fiind un BMW, pentru că era un copil și nu știa prea bine care sunt mărcile auto. Drept urmare, polițiștii fără alte verificări, fără să vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere, fac trei percheziții la adrese greșite”
Ana Maria Bujor (Sursa: Antena 3)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI