Legătura dintre Alexandru Cumpănașu și familia Alexandrei Măceșanu. Detaliul de la mormântul pregătit victimei lui Gheorghe Dincă

Mormântul pe care tatăl Alexandrei Măceșanu l-a pregătit pentru fiica sa este vecin cu mormântul familiei Cumpănașu

Alexandra Măceșanu a disparut deja de câteva luni bune, timp în care nu s-a mai aflat nimic de un posibil loc în care să fie găsită. Ipoteza morții adolesecentei în vârstă de 15 ani devina tot mai pregnantă și mai reală cu atât mai mult cu cât tatăl fetei i-a pregătit deja locul de veci fetei.

Mormântul pe care tatăl Alexandrei Măceșanu l-a pregătit pentru fiica sa este vecin cu mormântul familiei Cumpănașu, bunicii politicianului fiind îngropați tot acolo.

 

Speranțe reduse

Mormântul pe care tatăl Alexandrei Măceșanu l-a pregătit pentru fiica sa este vecin cu mormântul familiei Cumpănașu, bunicii politicianului fiind îngropați tot acolo. Deși familia Alexandrei încă speră cumva ca eleva să mai fie în viață chiar și după atâta timp, Ioan Măceșanu, tatăl Alexandrei, fata răpită de Gheorghe Dincă, i-a pregătit deja locul de veci fiicei sale, ridicând două cripte peste mormintele familiei din cimitirul sătesc din Dobrosloveni (județul Olt), transmite wowbiz.ro.

În prezent, după ce ancheta a admis că probele ADN recoltate din oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă coincid cu ADN-ul Alexandrei Măceșanu, șansele ca tânăra de 15 ani să mai fie găsită în viață devin tot mai puțin plauzibile. În schimb, dacă vorbim despre cazul Luizei Melencu, fata de 18 ani răpită în aprilie și sechestrată de același Gheorghe Dincă, este căutată în continuare, inclusiv în străinătate, în Italia și Anglia.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu a apelat la clanul lui Clămparu, unul dintre cei mai periculoși infractori români, pentru a-și găsi nepoata. Însă, chiar și așa până acum nu a reușit să-i dea încă de urmă. De asemenea, Cumpănașu pune presiune și asupra autorităților pentru a intensifica căutările celor două fete răpite de Gheorghe Dincă: Alexandra și Luiza.

Alexandru Cumpănașu nu și-a dat licența, dar are master în Elveția. Reacție furibundă, în direct: ”Sunt niște proști cu diplomă!”
Alexandru Cumpănașu recurge la orice mijloace pentru a o căuta pe Alexandra

Candidatul la alegerile prezidențiale, Alexandru Cumpănașu a declarat că oamenii de echipa lui s-au întâlnit cu ”locotenenții lui Clămparu”, care au fost de acord să se implice în găsirea Alexandrei.

Ion Clămparu, supranumit ”Cap de porc”, considerat cel mai periculos interlop din Europa, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare în Spania pentru proxenetism. El a obligat sute de fete să se prostitueze și avea o rețea întinsă în multe țări ale Europei. În prezent, el își ispășește pedeapsa la penitenciarul Aiud.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI