Cum vrea Mircea Badea să se îmbogățească pe seama lui Donald Trump. Pariul riscant făcut acum

Cum vrea Mircea Badea să se îmbogățească pe seama lui Donald Trump. Pariul riscant făcut acum
Cum vrea să se îmbogățească Mircea Badea

Este știut faptul că prezentatorul TV Mircea Badea joacă la pariuri când are ocazia. Vedeta postului de televiziune Antena 3 a publicat pariul pe care la făcut în lupta pentru alegerile prezidențiale din Statele Unite.

Cum vrea să se îmbogățească Mircea Badea pe seama lui Donald Trump

Prezentatorul de la Antena 3 și-a anunțat fanii despre pariurile pe care le face. Marți, Mircea Badea a publicat pariul pe care l-a făcut cu privire la lupta pentru alegerile prezidențiale din SUA.

Badea a pariat suma de 3.000 de lei pe Donald Trump, fiind ferm convins că acesta va ieși din nou președinte. Potrivit biletului publicat, faimosul prezentator TV va câștiga suma de 8.400 de lei, dacă previziunea va fi bună, potrivit Haihuin2.com.

Mircea Badea a dezvălui câți bani a făcut la pariuri

În urmă cu ceva timp, realizatorul Antenei 3 a postat pe rețelele de socializare un videoclip unde le arată fanilor câți bani a reușise să câștige la pariuri în câteva săptămâni. S-ar părea că pariurile sunt un succes pentru Mircea Badea, așadar după ce a băgat aproape 3.500 de lei, prezentatorul TV a reușit să obțină 30.518 lei.

În același timp, Badea a spus și care este motivul pentru care face o astfel de filmare. Vedeta de la Antena 3 vrea să scape de sfaturi.

”30.518 ron în cont. Pe data de 13 august am pus 182 ron, pe data de 15 august 1568 ron, pe data de 18 980 ron. În trei săptămâni am făcut cam de zece ori suma. Deci am depus cam 3500 de ron și acum am 30.500, aproape de zece ori în trei săptămâni. De ce vă arăt asta?

Vă arăt asta ca să vă și rog ceva. Doresc să fiu scutit de sfaturi, de oameni care mă învață, care îmi deschid ochii, care îmi spun cum habar nu am cum pe termen lung toate clișeele și așa mai departe”, spunea Mircea Badea.
Cum face Mircea Badea bani din pariuri
Cum face Mircea Badea bani din pariuri

Nu mai vrea sfaturi nesolicitate

De asemenea, Mircea Badea a mai precizat că le mulțumește celor care vin cu sfaturi, dar preferă să nu primească „sfaturi nesolicitate”. Totodată, acesta a spus că tot ceea ce face și postează este de ”enterteiment” și trebuie considerat ca atare.

”Sunt mulți miliardari care îmi dau sfaturi. E în regulă, le mulțumesc foarte mult, dar aș vrea să nu primesc sfaturi nesolicitate. Dacă ești entertained îți arăt lucrurile astea și ți se pare bine și amuzant să îl vezi pe unu că riscă mulți bani și câștigă, alteori, rareori pierde, e ok. Nu te îndemn să faci asta. E ca la bursă, 90% dintre cei care joacă pierd, sau poate chiar mai mult”, a mai spus Mircea Badea.