Mircea Badea a facut bani din umilința României. Cât a caștigat datorită lui Haaland

Mircea Badea a facut bani din umilința României. Cât a caștigat datorită lui Haaland
Mircea Badea a fost inspirat la pariuri sportive

Nu toți românii au fost supărați după rușinea suferită de „tricolori” în Norvegia, scor 0-4. Printre cei care au fost încântați de apetitul pentru gol al nordicilor a fost și Mircea Badea. Prezentatorul TV a făcut un profit consistent la pariuri sportive. Cu un hat-trick de senzație, Erling Haaland i-a băgat banii în buzunar lui Badea, care și-a prezentat biletul pe rețelele de socializare. Peste 1,5 goluri marcate în meci a fost alegerea vedetei de la Antena 3. Atât de convins a fost Badea că vor fi goluri în partida Norvegia – România, încât și-a permis să riște 2000 de lei. La o cotă de 1,42, atât cât oferea casa de pariuri.

Mircea Badea avea banii deja câștigați încă din minutul 39 al partidei Norvegia – România

Și avea să se dovedească o alegere foarte inspirată. 840 de lei a fost profitul care i-a intrat în buzunar lui Mircea Badea. Totul s-a rezolvat încă din minutul 39, când Sorloth marca pentru 2-0. Scorul fusese deschis de Haaland, în minutul 13. Norvegia a mai marcat de două ori în repriza a doua.

Echipa națională a României traversează una dintre cele mai slabe perioade din istorie

„În cazul în care vă întrebați dacă și ce am pus pe meciul cu România. Eu nu prea pun pe meciurile cu români. Acum a fost o excepție. Nu, pe Nadal – Djokovic n-am riscat nici măcar un leu”, a postat Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

Biltetul câștigător pus de Mircea Badea

Eșecul din Norvegia vine după o altă înfrângere dureroasă, în Islanda, scor 1-2. Rezultatul de la Reykjavik i-a scos pe „tricolori” din cursa pentru Euro 2020 (n.r. – competiție care și-a păstrat denumirea, în ciuda faptului că a fost mutată în 2021, din cauza pandemiei de coronavirus). Iar în Liga Națiunilor, România este acum pe locul 3 în grupă și în mare pericol să retrogradeze în Liga C. Miercuri se joacă partida cu Austria, din etapa a patra a competiției. Selecționerul Mirel Rădoi nu este deloc încrezător în șansele „tricolorilor”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI