Cum vrea Andra să mai slăbească după ce a dat jos deja 6 kilograme. Detaliul care o ajută enorm

Cum vrea Andra să mai slăbească după ce a dat jos deja 6 kilograme. Detaliul care o ajută enorm
Cum vrea Andra să continuă să slăbească după ce a dat jos 6 kilograme?

Andra Măruță a povestit despre cum reușește să se mențină în formă după ce a slăbit 6 kilograme. De asemenea, cântăreața a discutat despre modul în care vrea să mai slăbească în viitorul foarte apropiat. Există un detaliu care o ajută în această direcție. „Femeile nu mai sunt reduse doar la vârsta lor și la dimensiunile lor” , a mărturisit celebrul jurat de la emisiunea ,,Românii au talent”.

Andra, despre siluetă: cum vrea să slăbească acum?

Toți fanii Andrei știu că aceasta a avut în ultimii ani fluctuații în ceea ce privește greutatea sa. Cu toate astea, artista a mărturisit că mereu s-a simțit bine în pielea ei și a recunoscut că este o gurmandă, așa că nu își ține în frâu poftele. Cei care o iubesc s-au întrebat cum se menține în formă după ce a dat jos 6 kilograme.

Vedeta se plângea cândva că a ajuns la 70 de kilograme, lucru care nu este pe placul ei, iar acum se poate lăuda cu o talie dorită. Bruneta consideră că femeile nu trebuie să arate toate la fel și că trebuie apreciate mai ales pentru calitățile pe care le au.

Cea din urmă a subliniat că o ajută faptul că dansează ore întregi pe scenă, lucru pe care îl va face în continuare de acum înainte, motiv pentru care mai scapă de câteva mii de calorii. Artista a menționat că nu a slăbit spectaculos, dar încearcă să își intre treptat în formă.

Andra a afirmat că trăim vremuri luminoase în care femeile au peste tot exemple care să nu le mai facă să se gândească la standardele impuse de modelele de pe podiumuri sau nenumărați designeri internaționali care dau tonul. Diversitatea învinge în vremurile noastre, iar fiecare femeie trebuie să se bucure de felul în care este, indiferent de tendințele de sezon sau nu.

,Mă ajută faptul că…”

,,Mă ajută faptul că dansez ore întregi pe scenă, cred că ard mii de calorii în concerte! Nu aș zice că am slăbit spectaculos, însă îmi reintru treptat în formă, cu siguranță. Eu mă simt minunat. Trăim vremuri luminoase în care femeile nu mai sunt reduse doar la vârsta lor și la dimensiunile lor și mă bucur că e în regulă să nu fim toate la fel.

Avem sau nu 1,80 m înălțime, 90-60-90, părul lung sau nu-știu-cum, nu e atât de important, nu suntem obiecte decorative. Trebuie să fim apreciate fiecare pentru calitățile noastre, și pentru asta trebuie să ne înconjurăm de oameni care nu văd doar „ambalajul”, a povestit solista, pentru viva.ro.