Cum va fi vremea la parada de 1 Decembrie. Diferență de 10 grade Celsius, față de anul trecut

Cum va fi vremea la parada de 1 Decembrie. Diferență de 10 grade Celsius, față de anul trecut
Cum va fi vremea la parada de 1 Decembrie

Cum va fi vremea la parada militară organizată de 1 Decembrie, Ziua Națională a României? Diferență de 10 grade Celsius, față de anul trecut.

Cum va fi vremea la parada de 1 Decembrie?

1 Decembrie, Ziua Națională a României. În urmă cu un an, circa 4.000 de militari și specialiști din Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informații și Administrația Națională a Penitenciarelor, cu mai bine de 200 de mijloace tehnice și aproape 50 de aeronave și militari din mai multe țări aliate sau partenere au participat la Parada militară organizată cu ocazia Zilei Naționale a României, desfășurată în Piața Arcului de Triumf din București.

Cum va fi vremea la parada de 1 Decembrie. Diferență de 10 grade Celsius, față de anul trecut
Parada militară de 1 Decembrie

Anul precedent, 1 Decembrie a picat într-o zi de sâmbătă. Atunci, vremea a fost deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea în majoritatea regiunilor. Prognoza meteo estimată a anunțat temperaturi maxime care s-au încadrat, în general, între -9 și 2 grade Celsius, iar cele minime între -16 și -4 grade Celsius, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, până în jurul a -20 de grade Celsius.

Vremea din acest an

Conform ANM, cu o zi înainte de 1 Decembrie, gradele din termometre vor ajunge la 5-6 grade Celsius și tocmai după 5 decembrie se va înregistra o nouă creștere a gradelor din termometre. După Ziua Națională a României, noaptea, vor fi temperaturi de zero grade Celsius, iar meteorologii informează că vor exista și precipitații.

25.11.2019 – 02.12.2019 – temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate vor fi deficitare în toată țara.

02.12.2019 – 09.12.2019 – temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric prognozat pentru intervalul menționat va fi deficitar la nivelul întregului teritoriu.

09.12.2019 – 16.12.2019 – în toate regiunile, mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregului teritoriu.