Cum trebuie să poziționezi umbrela ca să nu o vântul pe plajă. Trucul genial care te scapă definitiv de această problemă. Cu siguranță, ai întâmpinat și tu această situație, atunci când ai mers la plajă și poate că uneori chiar ai renunțat să te dai bătut. Însă poți apela la un truc genial prin care să rezolvi asta.
Există mai multe metode pentru a preveni ca umbrela să zboare cu aerul. Astfel, cel mai confortabil și mai eficient este să îți ții umbrela cu un vârf de plastic înfipt în nisip.
Cea mai comodă, simplă și ușoară soluție este să cumperi un țep de plastic pentru a putea introduce umbrela înăuntru. Va fi suficient sa-l bați în cuie pe nisip pentru ca stâlpul umbrelei să nu se mai miște nici cu tot aerul din lume. De unde se poate achiziționa? Din orice unitate de lângă plajă sau din supermarketuri.
Pentru o fixare mai bună a umbrelei tale, poți umezi puțin nisipul înainte de a lipi vârful, astfel te vei asigura că umbrela ta este 100% atașată. De asemenea, poți alege să faceți o movilă de nisip în jurul stâlpului pentru a-i oferi mai mult sprijin.
Pe lângă toate aceste trucuri, este și foarte important să poziționezi corect umbrela în functie de direcția vantului. Există și persoane care umplu o pungă cu nisip sau pietre și o leagă de „coastele” umbrelei, astfel încât greutatea să împiedice umbrela să zboare.
Sunt multe trucuri la care poți să apelezi atunci când ești la plajă, întrucât sunt anumite situații pe care le întâlnești. Spre exemplu, pentru a fi sigur că obiectele puține pe care le iei cu tine, dar esențiale, rămân în siguranță, câtă vreme tu faci o baie în mare, poți apela la anumite trucuri.
Prin urmare, se poate apela la anumite trucuri ce îți vor asigura o mai mare relaxare la plajă. Spre exemplu, se poate pune un borcan în nisip, sub cearșaf, iar în borcan se pot pune cheile sau alte obiecte mici și importante, pe care să le iei cu tine.
O altă situație cu care te poți întâlni la plajă este să ți se rupă acea baretă a șlapilor de plajă. Pentru a evita ca acest lucru se întâmplă, poți să scoți tu dinainte bareta respectivă și se poate prinde cu o șaibă, după care se introduce bareta la loc, în acel orificiu. Astfel, cu ajutorul acelui mic obiect din metal, nu mai riști să rupi șlapii când mergi cu ei pe nisip.