FOTO Ce face ministrul Fifor în plin scandal Caracal? Îi ține umbrela Vioricăi Dăncilă! Gafă de cascadorii răsului

Ministrul Fifor, fotografiat în timp ce îi ține umbrela Vioricăi Dăncilă

În plin scandal legat de cazul din Caracal, ministrul Afacerilor Interne, Mihai Fifor, apare într-o fotografie în timp ce îi ține umbrela premierului României, Viorica Dăncilă, aflată în vizită la Suceava. Fotografia a fost publicată de Victor Ponta pe contul personal de Instagram.

Ministrul Fifor, fotografiat în timp ce îi ține umbrela Vioricăi Dăncilă

Premierul Viroica Dăncilă a fost la Suceava, alături de miniștrii Mihai Fifor (Ministerul Afacerilor Interne), Răzvan Cuc (Ministerul Transporturilor) și Eugen Teodorovici (Ministerul Finanțelor Publice). Dăncilă a participat la o ședință PSD, care a fost urmată de o conferință de presă.

Victor Ponta nu a ratat ocazia de a mai trimite încă o dată săgeți în direcția membrilor PSD, partid din care și el a făcut parte. A postat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare ministrul Mihai Fifor în timp ce îi ține umbrela Vioricăi Dăncilă, la Suceava.

„Probleme pe șosele??? Cozi la vamă??? Violatori și criminali pe stradă??? Sorry – Ministrul de Interne este foarte ocupat”, este mesajul lui Ponta, care însoțește fotografia postată de președintele partidului Pro România. Fostul premier a dorit să scoată în evidență că Mihai Fifor ar avea alte probleme, în plin scandal legat de cazul crimelor din Caracal.

Foto: Instagram victor.ponta.proro
Foto: Instagram victor.ponta.proro

Protocolul nu prevede ca un ministru să îi țină umbrela premierului României în timpul vizitelor pe care le efectuează, deci cel mai probabil Mihai Fifor a vrut să fie un domn și să nu o lase pe Viorica Dăncilă în ploaie.

Mihai Fifor a fost numit în funcția de ministru al Afacerilor Interne la scurt timp după ce Nicolae Moga și-a înaintat demisia, după cazul de la Caracal. Moga a avut cel mai scurt mandat din istoria MAI, de doar 6 zile. În ceea ce îl privește pe Mihai Fifor, actualul ministru al Internelor a mai avut portofoliul Ministerului Apărării Naționale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI