23 ian. 2022 | 17:40

Cum trăiesc acum băieții lui Leo Iorga. Mama lor a plecat din București (exclusiv)

Monden
Cum trăiesc acum băieții lui Leo Iorga. Mama lor a plecat din București (exclusiv)
Cum traiesc acum baietii lui Leo Iorga. Mama lor a plecat din Bucuresti (exclusiv)

Data de 2 noiembrie 2019 va rămâne în amintirea famililei lui Leo Iorga ca o zi neagră, în care regretatul artist și-a luat adio de la această lume, pe care a iubit-o enorm. Inima celebrului solist a încetat să mai bată, după opt ani de suferință și de luptă cu o boală nemiloasă, cancerul pulmonar. Cu puțin timp înainte de parastasul de doi ani, Edy Iorga, fiul cel mare, a dezvăluit că tatăl său și-a ales singur groapa, la cimitirul Bellu, pentru că știa ca nu mai are zile de trăit.

Ce s-a aflat despre familia lui Leo Iorga

Acum, în 2022, Edy Iorga continuă seria dezvăluirilor despre familia sa, de când regretatul său părinte nu-i mai este alături. Casa lor de vacanță din Eforie Nord a devenit, la doi ani de la decesul artistului, un altar cu fotografii, diplome, tablouri și CD-uri. Sunt mărturie a ceea ce a fost solistul, de-a lungul timpului. Plus că mai alină din dorul pe care soția și cei doi băieți îl resimt pentru fostul cântăreț al trupei Compact.

Dezvăluire neașteptată despre regretatul artist al trupei Compact

Deși casa din Eforie a familiei Iorga este plină de fotografii cu Leo, fiul cel mare a dezvăluit un lucru neștiut despre tatăl său.

„Nu știe mai nimeni, dar lui tata nu-i plăcea să se vadă în poze, să aibă fotografii sau tablouri cu el prin casă. Nu suferea, ca alți artiști, de cultul personalității, să se vadă peste tot, pe afișe, pe pereți. Mai punea mama la vedere unele tablouri, realizate de fani, dar el nici nu le privea, prefera să nu-și vadă chipul, își ferea mereu privirea.

Nici după ce era invitat la o emisiune tv nu suporta să se vadă în reluare. Nu mi-a explicat niciodată de ce avea această reacție, dar și eu l-am moștenit, nici eu nu suport să-mi văd chipul în poze. De aceea, pe conturile mele sociale am pus doar câteva cadre, în care însă sunt alături de artiști”, a precizat Edy Iorga, pentru Impact.

Soția lui nu a mai putut să trăiască în Capitală

În 2021, mama lui Edy Iorga a renunțat la casa în care locuise cu Leo în București și s-a mutat la vila familiei, de la malul mării. Paulei Iorga îi era pre greu să mai trăiască într-o casă plină de amintiri.

„Anul trecut, mama a renunțat la casa din București, unde locuia cu tata, era prea dureros să rămână acolo și s-a mutat și vila de la Eforie Nord. Acolo stă acum, mama a pus tablouri prin toată casa cu tatăl meu, este și unul realizat de o admiratoare, cumva în 3 D.  Îl primise tata cu câțiva ani înainte de a muri, dar lui tot i se părea ciudat să se vadă desenat”, a mai declarat tânărul.

Leo Iorga își doarme somnul de veci în Cimitirul Bellu, din Capitală. În cadrul unei emisiuni TV, Paul Iorga a povestit că tatăl său l-a îndemnat mereu să facă ceea ce simte.

Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Digisport.ro
Dispare o televiziune cunoscută din România. Nu va mai exista în grila de programe, după ce CNA i-a retras licența
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
Spynews
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Capital.ro
Ceaiul de merișoare, aur pentru sănătate. Are efecte nebănuite asupra organismului
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
2.000 de lei în PLUS la PENSIE! Sute de mii de seniori beneficiază
Mediaflux
Naomy a murit la doar 47 de ani! Cântăreața transgender a fost în comă, în urma unui AVC
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro