Cum trăiesc acum băieții lui Leo Iorga. Mama lor a plecat din București (exclusiv)

Cum trăiesc acum băieții lui Leo Iorga. Mama lor a plecat din București (exclusiv)
Cum traiesc acum baietii lui Leo Iorga. Mama lor a plecat din Bucuresti (exclusiv)

Data de 2 noiembrie 2019 va rămâne în amintirea famililei lui Leo Iorga ca o zi neagră, în care regretatul artist și-a luat adio de la această lume, pe care a iubit-o enorm. Inima celebrului solist a încetat să mai bată, după opt ani de suferință și de luptă cu o boală nemiloasă, cancerul pulmonar. Cu puțin timp înainte de parastasul de doi ani, Edy Iorga, fiul cel mare, a dezvăluit că tatăl său și-a ales singur groapa, la cimitirul Bellu, pentru că știa ca nu mai are zile de trăit.

Ce s-a aflat despre familia lui Leo Iorga

Acum, în 2022, Edy Iorga continuă seria dezvăluirilor despre familia sa, de când regretatul său părinte nu-i mai este alături. Casa lor de vacanță din Eforie Nord a devenit, la doi ani de la decesul artistului, un altar cu fotografii, diplome, tablouri și CD-uri. Sunt mărturie a ceea ce a fost solistul, de-a lungul timpului. Plus că mai alină din dorul pe care soția și cei doi băieți îl resimt pentru fostul cântăreț al trupei Compact.

Dezvăluire neașteptată despre regretatul artist al trupei Compact

Deși casa din Eforie a familiei Iorga este plină de fotografii cu Leo, fiul cel mare a dezvăluit un lucru neștiut despre tatăl său.

„Nu știe mai nimeni, dar lui tata nu-i plăcea să se vadă în poze, să aibă fotografii sau tablouri cu el prin casă. Nu suferea, ca alți artiști, de cultul personalității, să se vadă peste tot, pe afișe, pe pereți. Mai punea mama la vedere unele tablouri, realizate de fani, dar el nici nu le privea, prefera să nu-și vadă chipul, își ferea mereu privirea.

Nici după ce era invitat la o emisiune tv nu suporta să se vadă în reluare. Nu mi-a explicat niciodată de ce avea această reacție, dar și eu l-am moștenit, nici eu nu suport să-mi văd chipul în poze. De aceea, pe conturile mele sociale am pus doar câteva cadre, în care însă sunt alături de artiști”, a precizat Edy Iorga, pentru Impact.

Soția lui nu a mai putut să trăiască în Capitală

În 2021, mama lui Edy Iorga a renunțat la casa în care locuise cu Leo în București și s-a mutat la vila familiei, de la malul mării. Paulei Iorga îi era pre greu să mai trăiască într-o casă plină de amintiri.

„Anul trecut, mama a renunțat la casa din București, unde locuia cu tata, era prea dureros să rămână acolo și s-a mutat și vila de la Eforie Nord. Acolo stă acum, mama a pus tablouri prin toată casa cu tatăl meu, este și unul realizat de o admiratoare, cumva în 3 D.  Îl primise tata cu câțiva ani înainte de a muri, dar lui tot i se părea ciudat să se vadă desenat”, a mai declarat tânărul.

Leo Iorga își doarme somnul de veci în Cimitirul Bellu, din Capitală. În cadrul unei emisiuni TV, Paul Iorga a povestit că tatăl său l-a îndemnat mereu să facă ceea ce simte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI