04 nov. 2021 | 18:02

Cum și-au întâlnit Eliza și Cosmin Natanticu ”îngerul păzitor” la Asia Express: ”Nu ne-am putut înțelege prin limbaj, dar am făcut-o prin priviri și zâmbete!” EXCLUSIV

Monden
Cum și-au întâlnit Eliza și Cosmin Natanticu ”îngerul păzitor” la Asia Express: ”Nu ne-am putut înțelege prin limbaj, dar am făcut-o prin priviri și zâmbete!” EXCLUSIV
Cum si-au gasit Eliza si Cosmin Natanticu ingerul pazitor la Asia Express

Participarea la cel de-al patrulea sezon al emisiunii Asia Express a fost o dublă provocare pentru familia Natanticu, atât pentru Eliza, cât și pentru Cosmin. Cei doi au plecat la drum ca o echipă-familie, dar și cu o sumedenie de planuri de acțiune, dar și speranțe. O dată ajunși la fața locului, au constatat însă că planurile de acasă nu se potrivesc deloc cu cele de la fața locului. Așa că au fost nevoiți să improvizeze, iar calitățile lor artistice au avut un cuvânt greu de spus în întreaga lor aventură prin Turcia și Georgia, deopotrivă.

Strategie schimbată din mers

„De strategii aș spune că nu am dus lipsă. Ba chiar dimpotrivă. Deși ne-am spus că poate ar fi mai bine să nu pornim cu prejudecăți. Așa că nu voi spune că am plecat din București chiar cu mâinile și mintea goală. Numai că o dată ajunși la fața locului am constatat repede că lucrurile sunt diferite.

Și am decis din mers că e cazul să aplicăm o altă strategie. Așa am ajuns la formula < Să ne lăsăm duși de vânt > și ce-o ieși, o ieși!”, își începe Eliza Georgescu Natanticu seria confesiunilor speciale pentru impact.ro.

Cântatul, formula magică

Ea crede că vocea cu care a făcut în 2016 destule furori la ”X Factor” s-a dovedit un aliat de nădejde.

„Am apelat și la varianta cu cântatul. Le-am arătat localnicilor o sumedenie de imagini și de videoclipuri de-ale mele în încercarea de a-i convinge că suntem totuși oameni serioși. Angrenați într-o emisiune de televiziune cu un anume format, dar serioși, totuși. Nu a fost simplu deloc, fiindcă există mulți oameni care au nevoie de ajutor și în partea aceea de lume.

Revenind la cântat, am reușit să fac rost de câteva cazări peste noapte cu ajutorul său. Cosmin s-a arătat sceptic la început, dar când a văzut că rețeta mea dă rezultate și-a schimbat atitudinea. La un moment dat mă încuraja chiar el să apelez la formula noastră magică”, povestește jumătatea perechii Natanticu.

Ce și-ar fi dorit

Mai în glumă, mai în serios, am întrebat-o pe Eliza Georgescu Natanticu dacă turcii au asemănat-o cu vreun nume sonor din lumea muzicală:

„Mi-aș fi dorit să spună și ei acolo un nume, măcar de la ei din țară. Sau poate că m-or fi comparat cu cineva de la ei, dar eu nu am înțeles. Însă dacă tot am ajuns la capitolul ăsta, vă spun sincer, mi-aș fi dorit să mă compare cu Beyonce. Nu a fost să fie însă!”.

Cum s-au alintat pe perioada show-ului

Familia Natanticu a reușit însă în ciuda dificultăților să nu uite că trebuie să mai folosească și ”arma divertismentului”.

„Am încercat pe toată durata concursului să ne menținem cât mai sus moralul. Și ne-am alintat și cu formula noastră special, < iubu-ștrubu >. Când eram la începutul relației noastre ne amuzam de perechile care foloseau apelativul < iubi >. Așa am ajuns noi la < iubu-ștrubu >, care ne face mult bine!”, a apelat Eliza la cutia cu amintiri minunate.

Cea mai frumoasă amintire

Cât privește amintirea cea mai frumoasă din aventurile trăite pe Drumul Împăraților, Eliza spune că totul s-a petrecut în Georgia:

„Acolo am fost găzduiți de o femeie sărmană. Foarte săracă, dar curat la ea în casă, cevat de nedescris. Nu știa o boabă englezește și nici noi o boabă din limba ei. Ne-am înțeles doar din priviri, zâmbete și din suflet. A pus mâna pe telefon, la un moment dat, și după ce a vorbit cu mai mulți cunoscuți de-ai ei au început să apară tot felul de persoane cu blide și mâncăruri.

A fost ceva cu totul ieșit din comun. Iar a doua zi, când ne-am trezit, gazda noastră muncea de zor să ne lustruiască pantofii. Atât de murdari erau, prin câte bălți și gropi de noroi trecuserăm, că ne-a venit să intrăm în pământ de rușine. Femeia aia a fost ca un înger păzitor pentru noi! Nu cred că o voi uita vreodată!”, conchide Eliza Georgescu Natanticu.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Capital.ro
Mercur a ieșit astăzi din retrograd. Toate zodiile trebuie să fie atente la ce urmează | Date importante care ne influențează viața
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro