Probleme grave de sănătate pentru Eliza Natanticu. De ce a ajuns la spital concurenta de la Asia Express

Probleme grave de sănătate pentru Eliza Natanticu. De ce a ajuns la spital concurenta de la Asia Express
Probleme de sanatate pentru Eliza Natanticu

Eliza Natanticu a trecut printr-o experiență cumplită înainte de competiția Asia Express. Ce a pățit soția lui Cosmin Natanticu și de ce a trebuit să ajungă imediat la spital, pentru a primi îngrijiri medicale. Blondina a povestit totul într-un podcast pe Youtube.

Ce probleme de sănătate a avut Eliza Natanticu

Eliza Natanticu este, fără îndoială, una dintre cele mai controversate concurent din sezonul 4 Asia Express. Recent, soția actorului Cosmin Natanticu a povestit, în cadrul unui podcast, că i-a fost pusă viața în pericol, după ce a contactat o bacterie din spital.

Blondina a fost la un pas de a fi operată pentru a treia oară, acum câțiva ani, când s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Soțul ei a stat la căpătâiul său în tot acel timp, rugându-se pentru sănătatea femeii iubite.

„Trebuia să mă operez la un chist ovarian. Am ajuns acasă și după două zile i-am spus lui Cosmin că nu mă simt bine. Până la urmă, m-am întors în spital pentru că ceva era în neregulă. M-au operat încă o dată, aproape fără voia mea. Eu nu-mi mai reveneam. (…) A vrut să mă opereze și a treia oară, dar nu i-am lăsat.

Stătea Cosmin noaptea lângă mine și citea din Acatistul Sf. Nectarie, plângea acolo la capul meu. După ce m-am vindecat, mi-am reevaluat toată viața și mi-am spus că vreau să-mi urmez visul, adică muzica”, a declarat Eliza Natanticu.

Eliza și Cosmin Natanticu i-au sabotat pe colegii lor la Asia Express

Patrizia și Francy Paglieri au trecut printr-un moment incomod din cauza soților Natanticu. În cadrul unui joc pentru amuletă, celebrul chef și fiul ei au fost sabotați de către colegii lor din emisiune, pentru a nu ajunge mai repede la Irina Fodor și astfel să termine cursa.

Eliza și Cosmin Natanticu au găsit din întâmplare costumele care le reveneau Patriziei și lui Francy și au decis să le ascundă pentru ca rivalii lor nu le găsească, lucru care i-a deranjat teribil pe italieni.

Francy și Patrizia Paglieri s-au chinuit mai apoi să găsească ce aveau nevoie, iar la scurt timp și-au dat seama că au fost victimele unui sabotaj. Prezentatoarea emisiunii nu s-a ferit să spună în fața tuturor ce s-a întâmplat și a dat numele celor care au comis fapta.

„Pe mine faptul că Irina a spus lucrul ăsta în fața camerelor m-a mulțumit foarte mult. Îmi pare rău că nu a zis și numele.”, a declarat Patrizia Paglieri.

„Faptul că a zis-o în fața tuturor i-a făcut pe toți să vadă acest lucru și să vadă că e cineva printre ei care e în stare de așa ceva.”, a spus Francy.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI