Cum și-a revenit Mihai Mitoșeru după tragedia în care și-a pierdut iubita. Momente dramatice pentru vedeta TV

Cum și-a revenit Mihai Mitoșeru după tragedia în care și-a pierdut iubita. Momente dramatice pentru vedeta TV
Mihai Mitoșeru, detalii despre momentul în care și-a pierdut iubita

Mihai Mitoșeru a avut parte de multe lecții de la viață. Celebrul prezentator de televiziune a trecut printr-o tragedie. El și-a pierdut iubita într-un accident, iar cu greu a reușit să își revină după momentul extrem de dramatic. „M-am supărat pe Dumnezeu, simțeam că nu mai am de ce să trăiesc”, a susținut el. Cum a trecut peste tot și ce l-a făcut să iubească din nou viața? Mulți s-au emoționat când i-au auzit povestea.

Mihai Mitoșeru, despre momentul dramatic în care și-a pierdut iubita: cum și-a revenit?

Mihai Mitoșeru este mereu un personaj care pune tuturor zâmbetul pe buze, dar tocmai fericirea pe care o emană a câștigat-o greu. Acesta a simțit de multe ori că nu mai poate și că soarta sa este una foarte grea.

Bărbatul a reușit să treacă prin momente dramatice care i-au lăsat și acum amintiri negre, dar cu toate astea a reușit să își găsească puterea de a merge mai departe.

Fanii lui știu că moderatorul și-a pierdut iubita din tinerețe într-un accident. Cei doi aveau atunci o relație deja de zece ani. Vedeta s-a simțit părăsită de Dumnezeu, a slăbit nu mai puțin de 20 de kilograme și s-a gândit că nu mai are motive să trăiască.

,,M-am supărat pe Dumnezeu”

Cu toate astea, prietenii săi au fost alături și a apelat și la un ajutor specializat pentru a putea a se pune pe picioare. Mitoșeru a povestit cum el se afla în aceeași mașină și cum la scurt timp după incident s-a întrebat de ce a fost el cel salvat.

,,Da, m-am supărat pe Dumnezeu, pentru că nu înțelegeam de ce s-a întâmplat acea nenorocire, de ce nouă, care eram niște copii care trăiseră 10 ani împreună. Eram frumoși, tineri, plini de viață.

M-am întrebat de ce nu m-a luat și pe mine, fiind în aceeași mașină. Aveam la acel moment atât de multe întrebări pentru El, m-am supărat pe El, simțeam că nu mai am de ce să trăiesc”, a povestit el, pentru viva.ro.

,,Mi-a prins bine”

Bărbatul și-a revenit după ce a fost deschis și a mărturisit apropiaților prin ce trece. De asemenea, un medic specialist a fost cel care a reușit să îl ajute să scape din stările negre pe care le simțea.

,,Este important să mergi la psihiatru să îți prescrie pastile dacă ești într-o situație mai delicată, cum eram eu în acele momente. Trecând peste perioada delicată, am mers la psihoterapeut. Mie mi-a prins bine.

Fiecare om trece prin întâmplări care lasă urme și este bine să vorbești despre ele, să le înțelegi, să le accepți. M-a ajutat și duhovnicul meu, care îmi este prieten, părintele Cărămizaru de la Biserica Sf. Gheorghe Nou. Eu cred în Dumnezeu, mama la 80 de ani a suferit o operație pe creier și acum e bine, eu sunt bine”, a mai spus vedeta.