Mihai Mitoșeru, aproape de moarte. Clipe tulburătoare: s-a operat de urgență

Mihai Mitoșeru, aproape de moarte. Clipe tulburătoare: s-a operat de urgență
Mihai Mitoșeru, aproape de moarte. Clipe tulburătoare: s-a operat de urgență

Mihai Mitoșeru a intrat în sala de operație în urmă cu câteva minute. Astfel, prezentatorul de televiziune a ajuns la spital pentru un simplu consult, dar medicii au hotărât că el trebuie operat de urgență. Menționăm că acesta a fost la un pas de moarte.

Mihai Mitoșeru, aproape de moarte

Mihai Mitoșeru a mers în urmă cu puțin timp la spital pentru a-și face un simplu control, însă riscurile la care s-a supus au fost mai grave decât s-ar fi așteptat. Astfel că prezentatorul a intrat direct în operație după ce medicii au spus că a fost la un pas de moarte.

Potrivit Spynews.ro, Mihai Mitoșeru trece prin momente grele. Acesta a mers la spital ca să-și facă un banal control, însă nu s-ar fi așteptat să intre direct în operație de urgență.

sursa foto; Spynews.ro
sursa foto; Spynews.ro

Ce i-au spus medicii

Conform surselor Spynews.ro, prezentatorul de televiziune este destul de speriat, mai ales că medicii îl operează chiar în aceste momente de urgență, după ce specialiștii i-au explicat că are un risc ridicat de deces.

Mai mult decât atât, Mihai Mitoșeru cunoaște foarte bine astfel de probleme prin care trece în aceste momente, deoarece și tatăl fostei sale soții a suferit de boala varicelor, aceasta fiind și cauza care i-a determinat decesul. Medicii nu au mai stat la nicio discuție după ce prezentatorul s-a înființat la spital, întrucât situația era foarte riscantă pentru viața sa.

Mihai Mitoșeru nu este doar prezentator de televizune, ci și actor. Acesta a ținut mai mult timp primele pagini ale ziarelor, după relația cu Noemi, fosta sa soție. Cei doi au divorțat la notar, în cele din urmă, dar s-a scris recent că femeia l-ar vrea înapoi. Însă Mihai Mitoșeru s-a afișat cu o altă domnișoară, pe nume Denisa, pe care a prezentat-o și prietenilor săi, asumându-și astfel relația.