Mama lui Mihai Mitoșeru, decizie uluitoare la 1 an de la operația pe creier. Ce va face femeia EXCLUSIV

Mama lui Mihai Mitoșeru, decizie uluitoare la 1 an de la operația pe creier. Ce va face femeia EXCLUSIV
Camelia Mitoșeru: „Dumnezeu m-a iubit!”

Marea artistă Camelia Mitoșeru, una dintre „reginele” Teatrului de Revistă, revine în forță, pe scenă. La aproape un an de la operația suferită pe creier, revine în spectacolul „Galele Savoy-in memoriam Puiu Călinescu”. Actrița de comedie ne încântă cu intervențiile sale savuroase și în emisiunile de divertisment de la Antena 1. Artista ne-a povestit, cu emoție, despre regretatul ei prieten, Puiu Călinescu. Alături de acesta, preț de 15 ani, a strâns un munte de aplauze. A vorbit și despre adoratul ei fiu, Mihai Mitoșeru, dar și despre fostul soț. O poveste de viață impresionantă, presărată cu necazuri, dar și cu imense bucurii.

Camelia Mitoșeru: „Dumnezeu m-a iubit!”

Camelia Mitoșeru, mama lui Mihai Mitoșeru, așteaptă cu nerăbdare revenirea pe scenă, în spectacolul de la Teatrul de revistă ”Constantin Tănase”, din București. Spectacolul este programat pe 29 ianuarie, de la ora 19.00. Marea artistă, care anul trecut a suferit o delicată operație pe creier, este pregătită să bucure din noul publicul:

„Mă simt foarte bine acum. Pe 3 februarie se împlinește un an de la operație. Nu am nimic, nicio interdicție. Dar, nici înainte nu am avut nimic. Mă dusesem doar la un simplu control. Mi-au depistat acel meningiom imens (tumoră benignă), pe care cred că îl aveam de mulți ani.

Era foarte mare, mai avea un pic și-mi acoperea tot creierul. Operația a durat 8 ore, la un spital particular. După operație, am vorbit perfect. Mulțumesc lui Dumnezeu și Profesorului Ciurea, care m-a operat, la o clinică particulară!”, spune Camelia Mitoșeru.

A leșinat în bucătărie, în urmă cu două luni: ”M-am târât pe gresie ca să ajung la telefonul din hol!”

Camelia Mitoșeru ne-a mai povestit și ce s-a întâmplat, în urmă cu două luni, când din nou a cerut ajutorul medicilor. Recunoaște însă că a fost vina ei, că nu a respectat tratamentul, după operația pe creier:

„Vă spun, cu sinceritate, n-am crezut în medicamente. Știu că în ziua aceea nu le-am luat. Eram în bucătărie, să pregătesc un ceai. După ce mi-am pus ceaiul în cană, am căzut. Telefonul îl aveam în hol, iar ușa era încuiată cu cheia, deci, cum se poate mai rău. Mihai mă tot suna, dar eu nu puteam ajunge la telefon, nici nu puteam vorbi. M-am târât, ca să ajung la telefon, ca să-i răspund. Era chiar de ziua lui, de Sf Mihail și Gavril.

Era ora 21.00, el credea că m-am culcat, dar a tot insistat la telefon. A anunțat Salvarea, a ajuns la mine deodată cu Ambulanța. Nu mai puteam scoate niciun sunet, aveam o senzație tare ciudată. M-au dus la Reanimare, la Spitalul Floreasca. La un moment, medicii îmi puneau niște întrebări. M-am speriat, am zis Da, Nu. Am rămas speriată. De atunci, merg foarte echilibrat, atent, nu mai sunt smucită, eu mereu am fost plină de energie.”; povestește Camelia Mitoșeru.

„Fiul meu, Mihai, mă sună mereu, are grijă de mine!”

Camelia Mitoșeru își adoră fiul, pe Mihai Mitoșeru. El o supraveghează mereu, chiar dacă nu mai locuiesc împreună:

„Mihai mă sună de câteva ori pe zi, să vadă dacă sunt bine. Acum iau toate medicamentele recomandate de medici. Unele le iau dimineața, altele, seara.

Apoi, îi trimit mesaj lui Mihai că le-am luat pe toate. Noi am avut mereu o legătură foarte strânsă”.

Camelia Mitoșeru, despre tatăl lui Mihai Mitoșeru

Camelia Mitoșeru l-a crescut singură pe Mihai Mitoșeru, fiul ei, care i-a moștenit talentul artistic, devenind, la rându-i, un foarte bun actor de comedie. Artista ne-a povestit și despre fostul ei soț, Dan Mitoșeru, tatăl lui Mihai:

„Tatăl lui Mihai a murit în urmă cu șase ani. Eu l-am îngropat, eu i-am făcut parastas. Deși se recăsătorise, tot pe mine m-a iubit până în ultima lui clipă de viață. Să știți că Mitoșeru a fost un om foarte bun. Dar, din nefericire, avea în sânge patima jocurilor de noroc. Când eram tânără nu mă deranja. Dar, după ce am născut și vedeam că nu este niciun leu în casă, am divorțat.

M-am descurcat și singură cu banii din teatru. Eu am reușit să îi iau casă și lui Mihai și mie, întotdeauna am avut un ban pus deoparte, mi-am făcut trupă particulară. M-a iubit până în ultima lui clipă de viață, chiar dacă se recăsătorise. Avea însă o singură hibă: jocurile de noroc”.

Camelia Mitoșeru a jucat 15 ani alături de Puiu Călinescu: „Pe cât era de amuzant pe scenă, pe atât era de serios și de trist, în realitate”

Mai este puțin timp până la spectacolul care va avea loc pe 29 ianuarie, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”. Actrița Camelia Mitoșeru ne-a povestit și despre regretatul Puiu Călinescu, actorul care s-a stins din viață pe 16 mai 1997, în urma unui infarct:

„Regizorul Bițu Fălticineanu mă luase să joc cu Puiu Călinescu. El n-a fost actor de text, avea o extraordinară mimică a feței. Numai când apărea pe scenă te și apuca râsul. Am jucat împreună 15 ani.

Toate spectacolele de la Sala Victoria le-am făcut cu Puiu Călinescu. Însă, în realitate, Puiu era un om foarte trist. Este adevărat că actorii de comedie sunt foarte serioși și triști în viața personală. Așa era felul lui…”

Pentru cei care vor să o revadă pe celebra actriță Camelia Mitoșeru, vor avea ocazia pe 29 ianuarie, în spectacolul „Galele Savoy-in memoriam Puiu Călinescu”, de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI