Cum și-a recuperat Giulia Anghelescu banii pe vacanță când a aflat că are covid-19. Și tu poți face asta EXCLUSIV

Cum și-a recuperat Giulia Anghelescu banii pe vacanță când a aflat că are covid-19. Și tu poți face asta EXCLUSIV
Giulia Anghelescu, despre cum s-a recuperat banii de vacanta

Vedeta de la Prima TV s-a văzut nevoită să renunțe la vacanța sa din Austria, unde ar fi urmat să plece împreună cu soțul și cei doi copii, pe ultima sută de metri. Cei patru au aflat că au Covid, chiar înaintea plecării, astfel că în loc de 7 zile petrecute pe pârtiile din Austria, au stat acasă, în izolare.

Cum și-a recuperat Giulia Anghelescu banii pe vacanță când a aflat că are covid-19

Giulia Anghelescu și familia sa s-au vindecat complet după ce au avut Covid, chiar în primele zile ale anului, și-și fac din nou planuri de vacanță, mai ales că ea este în concediu prelungit, dat fiind faptul că emisiunea sa de la Prima TV nu se mai află momentan în grila de programe a postului.

Au ieșit din izolare

Aceasta s-a văzut nevoită să renunțe la vacanța sa din Austria, unde ar fi urmat să plece împreună cu soțul și cei doi copii pe ultima sută de metri. Cei patru au aflat că au Covid chiar înaintea plecării, astfel că în loc de 7 zile petrecute pe pârtiile din Austria, au stat acasă, în izolare, timp de 14 zile.

„Suntem sănătoși toți patru. Ne-am făcut testul PCR ca să putem pleca în vacanță, și așa am aflat că toți patru suntem pozitivi. Avem trei doze de vaccin,  poate de asta suntem bine”, declara Giulia Anghelescu pentru impact.ro

A renunțat la vacanța din Austria

Deși inițial își amânase vacanța din Austria pentru două săptămâni, artista și familia sa au renunțat la aceasta, fără a suporta ceva pierderi materiale. Aceștia nu vor rămâne însă acasă și vor pleca în Italia.

„Acum suntem foarte bine. Plecăm în Italia, la sfârșitul lui februarie. Nu am pierdut nimic, pentru că aveam asigurare chiar în caz de Covid. Mergeam la schi, dar și în Italia vom face asta, vom pleca cu copiii”, a completat aceasta.

Schimbare de planuri după ce s-a vindecat de Covid.

Altfel, artista nu a mai cântat de mai bine de doi ani și nici nu intenționează să se întoarcă momentan pe scenă.

„La concerte nu am mai fost pentru că prioritățile s-au schimbat și am înțeles cât de important este pentru copiii mei să petrecem cât mai mult timp împreună. Cred că dacă vor mai fi concerte, se va întâmpla doar în momentul în care vor mai crește cei mici, iar mie mi se va face dor. Deocamdată nu-mi este, sunt bine așa. De doi ani nu am mai cântat”, a declarat Giulia Anghelescu pentru impact.ro.

Totuși, imediat după ce s-a vindecat de Covid, artista a intrat în studiou după o pauză destul de lungă.

„M-am apucat din nou să merg la studiou. Piesa aceea amânată de acum doi ani, cred că se va lansa de curând”, a completat aceasta.

Jobul potrivit pentru dorințele sale

De ceva timp, Giulia s-a reorientat spre o carieră în televiziune, la Prima TV, unde prezintă emisiunea „Hai cu fetele”, despre care spune că a veni fix în momentul potrivit.

„Partea cu televiziunea a venit în momentul potrivit, pentru că nu-mi doream să mai plec prea mult de acasă, ci să stau cu cei mici. Iată că s-a ivit ocazia perfectă, să și muncesc, să stau și cu cei mici și să-mi și placă”, a precizat aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI