Lovitură dură pentru Giulia Anghelescu la Prima TV. Situația nu e deloc roz

Lovitură dură pentru Giulia Anghelescu la Prima TV. Situația nu e deloc roz
Lovitură dură pentru Giulia Anghelescu la Prima TV

Lovitură dură pentru Giulia Anghelescu la Prima TV. Se pare că situația ei nu este deloc una roz, având în vedere că audiența modestă a emisiunii din care face parte, „Hai cu fetele”, a pus-o pe lista neagră, atât pe ea, cât și pe celelalte gazde ale showului: Ioana Petric și Gabriela Marin.

Lovitură dură pentru Giulia Anghelescu la Prima TV

Emisiunea „Hai cu fetele”, de la Prima TV s-a lansat de Mărțișor, însă după zece luni, show-ul în care se abordau teme sensibile și subiecte de interes despre femeia mondenă ar urma să fie tras pe dreapta, potrivit Cancan.ro.

Se pare că șefii Postului ar fi fost foarte nemulțumiți de cifrele modeste pe care emisiunea prezentată, mai nou, de Giulia, Ioana și Gabriela le-ar fi înregistrat în audiențe. Prin urmare, pe holurile televiziunii se discută tot mai des despre retragerea de la difuzare a acestei emisiuni, astfel că sunt șanse tot mai mari ca această emisiune să nu se mai regăsească în grila de programe din anul 2022. Chiar și așa, cele trei fete care prezintă „Hai cu fetele” nu vor rămâne fără loc de muncă.

Giula Anghelescu era încântată de proiect

Recent, Giulia Anghelescu declara că adoră televiziunea și că proiectul ei de la Prima TV a încântat-o foarte tare, motiv pentru care a acceptat pe loc oferta de a prezenta „Hai cu fetele”.

„Dacă m-ar fi întrebat cineva ce îmi doresc să fac în 2021, atunci aș fi răspuns că aș vrea să mă întorc la radio și televiziune. Am început să lucrez în televiziune pe când aveam 11 ani și mă leagă amintiri frumoase de fiecare producție la care am participat, tocmai de aceea mă bucur tare mult că, după o pauză de câțiva ani, mă întorc la una dintre pasiunile mele.

„Hai cu fetele„ este un proiect la care abia aștept să particip, cu atât mai mult, cu cât mi se pare o adevărată provocare să faci o emisiune cu 4 femei.

Deși probabil că nu mai sunt atât de multe lucruri pe care voi să nu le știți despre mine, sunt absolut convinsă că vă pot surprinde plăcut și cu proiectul „Hai cu fetele„. Abia aștept să ne vedem la Prima TV din 1 martie, de luni până joi, de la 17:00!  Vă puuuup!”, posta Giulia pe contul de socializare, în această primăvară.

La început, Diana Bart făcea parte din acest proiect, însă ea a părăsit emisiunea pentru a se dedica emisiunii „Flash Monden”.