Cum și-a primit Smiley porecla, de fapt. Ce le făcea tuturor înainte, când era în trupa Simplu

Cum și-a primit Smiley porecla, de fapt. Ce le făcea tuturor înainte, când era în trupa Simplu
Cine i-a dat numele de scena

Smiley este cel mai cunoscut și iubit cântăreț de la noi, fără îndoială. El a devenit cunoscut odată cu trupa Simplu și cu ajutorul lui Marius Moga.

De unde și-a luat Smiley porecla

Puțini sunt, însă, cei care știu de unde își are artistul porecla de Smiley. Andrei Tiberiu Maria a explicat cum s-a ales cu porecla de Smiley.

Se pare că numele i-a fost pus chiar de colegii săi de trupă. Artistul a răspuns curiozității multora și a dezvăluit de unde vine numele lui de scenă și porecla.

„Porecla de «Smiley» vine de la colegii din trupa Simplu, pentru că în momentul în care am intrat în trupă eu nu aveam o poreclă. Băieţii, toţi aveau câte o poreclă şi trebuiau să îmi găsească şi mie una.

După ce am stat multe luni împreună, au zis «Ţie-ţi zicem Smiley!». Nu pentru că zâmbesc mult sau că râd mult, ci pentru că îi fac pe alţii să zâmbească în diferite circumstanţe.

În general, tind să fac oamenii să se simtă bine şi au zis «Aşa să-i rămână numele!»”, a declarat Smiley, la Europa FM.

Smiley trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui

Cântărețul trece prin cea mai bună perioadă a vieții lui. În carieră îi merge grozav, iar pe plan personal este foarte împlinit. Artistul a împlinit 38 de ani, are o parteneră minunată și o fetiță superbă.

„Am 38 de ani, iubesc, sunt sănătos, am o familie și cea mai frumoasă copila din Univers, iubita visurilor și cea mai bună prietenă.

Avem un motan pufos și stăm la o casă cu curte. Am niște părinți frumoși și o bunica care-mi ascultă muzică pe Youtube. Iubesc zâmbetul mamei așa cum iubesc rigoarea tatălui meu sau mâinile bunicii mele.

Am un frate de 31 de ani, deseori, mai mare decât mine și foarte mulți prieteni buni. În plus, am niște vecini exemplari, iar când ies pe stradă lumea îmi zâmbește și îmi spune domnu’ Smiley…

Sunt bucuros, că un muritor, pur și simplu pentru că sunt. Pentru că mă trezesc dimineață la soare, pentru că iubesc și primesc iubire, pentru că tură mea de carusel îmi lasă un zâmbet mare pe față…”, a scris Smiley pe pagina sa de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI