Cum și-au dezamăgit Gina Pistol și Smiley părinții: ”A fost foarte urât”

Cum și-au dezamăgit Gina Pistol și Smiley părinții: ”A fost foarte urât”
Cum si-au dezamagit Gina Pistol si Smiley parintii ”A fost foarte urat”

Relația dintre cei doi a fost un mister pentru o lungă perioadă de vreme. Faptul că Gina Pistol și Smiley au ținut secret vreme de trei ani relația i-a dezamăgit pe părinții acestora.

Gina Pistol și Smiley și-au dezamăgit părinții

Trei ani de zile a durat misterul relației dintre Gina Pistol și Smiley. Chiar dacă la acea vreme, presa vehicula ideea de relație dintre cei doi, nimic nu era oficial. Atât Smiley cât și Gina Pistol au făcut ulterior un vlog în cadrul căruia au dezvăluit că relația lor dura deja de trei ani, dar și faptul că iubita artistului este însărcinată.

Nici măcar mama prezentatoarei nu știa că ea mai poate rămâne însărcinată, având în vedere că după vârsta de 30 de ani, lucrurile se mai complică puțin în organismul unei femei. Totodată, Gina Pistol a afirmat că nu a vrut să îi spună.

”Mama nu a știut că eu nu pot rămâne însărcinată. N-am vrut să-i zic. Mama mă întreba, orice părinte își întreabă copilul trecut de 30 și ceva de ani, și nu i-am spus lucrul ăsta. I-am spus că nu sunt pregătită, dar nu putea să-i zic că nu pot să fac copii”, a declarat Gina Pistol în podcastul lui Mihai Morar.

Lucrul pe care nu îl vor mai vedea niciodată

Din cauza faptului că părinții vedetelor au aflat din presă și nu de la copiii lor această vedete, Gina Pistol a spus că acea bucurie de a vedea reacția părinților atât ai ei cât și ai lui Smiley, la aflarea veștii, nu o va mai putea avea. La acea vreme, prezentatoarea TV era destul de supărată și dacă era vina cuiva, cu siguranță ar fi cerut socoteală acelei persoane.

”Un lucru s-a mai întâmplat în primul trimestru de sarcină, părinții noștri au aflat din presă că eu sunt însărcinată. A fost foarte urât. Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri”, a mai spus prezentatoarea TV în același interviu.

În data de 9 martie 2021, presa din întreaga țară anunța că Gina Pistol și Smiley au devenit părinți. Astfel, Josephine le-a schimbat celor doi viața, aducând cu ea multă bucurie dar și mai multă responsabilitate. De îndată ce micuța a apărut pe lume, universul celor doi și-a schimbat centrul către unul nou.

”Am lacrimi în ochi. De fericire și recunoștință. Trăim cele mai pure și minunate sentimente. Toate sunt legate de ea și despre ea. Fiica noastră”,  a scris Gina Pistol pe InstaStory, imediat dupa ce a născut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI