Cum și-a lăsat Andreea Bălan tatăl pe ‘drumuri’. Sandel e acum dator vândut la bănci EXCLUSIV

Cum și-a lăsat Andreea Bălan tatăl pe ‘drumuri’. Sandel e acum dator vândut la bănci EXCLUSIV
Andreea Bălan a vândut apartamentul tatălui ei, din Ploiești. ”Săndel Bălan și-a luat altă casă, acum e dator la bănci”

Săndel Bălan a dorit să facă pace cu fiica lui, Andreea Bălan, care adesea l-a acuzat că i-a tocat banii din concertele trupei ”Andre”, astfel că, în 2017, i-a donat propriul apartament din Ploiești. Celebrul compozitor e însă acum dator la bănci, după ce Andreea a vândut acel imobil: ”Săndel Bălan și-a cumpărat un alt apartament, în rate bancare, vis-a-vis de blocul în care a locuit”, ne-au spus surse din apropierea solistei.

”În 2017, Săndel Bălan a decis să-i doneze Andreei apartamentul lui cu trei camere, din Ploiești, în valoare de 50.000 de euro”.

Andreea Bălan și Săndel Bălan au făcut pace, în ultimii ani, dar, ca relația fiică-tată să se îmbunătățescă, celebrul compozitor a făcut sacrificii. ”Săndel Bălan suferea foarte mult că Andreea îl acuza în emisiunile tv că a lăsat-o fără banii din cântările trupei ”Andre”, pe vremea când el impresaria și compunea pentru ea și Andreea Antonescu. Prin urmare, în 2017, el a decis să-i doneze Andreei apartamentul cu trei camere, din Ploiești, în valoare de 50.000 de euro, unde a locuit întreaga familie. Andreea a vândut însă apartamentul, nu a spus nimănui ce a făcut cu banii”, ne-au declarat surse din apropierea celebrei familii.

”Săndel Bălan e dator la bănci, încă cinci ani”

Din 2018, Săndel Bălan este dator la bănci, după ce și-a cumpărat un alt apartament, tot în Ploiești: ”După ce i-a donat Andreei apartamentul cu trei camere, el s-a mutat într-o garsonieră, în centrul orașului, dar n-a putut stat acolo, așa că și-a cumpărat un alt apartament, situat vis-a-vis de blocul în care locuise, are două camere. Pentru această achiziție imobiliară, Săndel Bălan a făcut un împrumut bancar, mai are de plătit vreo cinci ani”, ne-au mai dezvăluit aceleași surse.

Andreea Bălan continuă să-i aducă acuzații grave tatălui ei și după ce acesta i-a donat apartamentul din Ploiești: ”Tata îmi cheltuise toți banii, la 18 ani am fugit de acasă!”

Andreea Bălan a făcut dezvăluiri dureroase, recent, la PRO TV, despre problemele avute cu tatăl ei, deși el îi donase acum patru ani apartamentul din Ploiești: ”La 18 ani am fugit de acasă! Tata îmi cheltuise toţi banii. Când l-am întrebat, nu ştia nici el pe ce. La 18 ani m-am trezit ca nu am nimic, după un milion de discuri vândute. Am fugit la Bucureşti, am stat într-o garsonieră şi mi-am luat un Peugeot în rate. L-am iertat abia când am devenit şi eu părinte”, a declarat Andreea Bălan, săptămâna trecută, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

Săndel Bălan a dorit să facă atunci unele precizări, în exclusivitate pentru playtech.ro: ”Nu i-am cheltuit Andreei banii din muzică. Ea și-a cumpărat un apartament, cu 80.000 de euro, dar a avut ghinion, căci acea clădire, dintr-un bloc rezidențial din Colentina, nu a fost dată în folosință nici acum, după mai bine de zece ani. Cătălin Măruță nu trebuia să facă emisiunea pe spatele meu”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI