Tatăl Andreei Bălan, replică violentă către cântăreață. Acuze fără precedent, ce spune că s-a întâmplat, de fapt

Tatăl Andreei Bălan, replică violentă către cântăreață. Acuze fără precedent, ce spune că s-a întâmplat, de fapt
Tatăl Andreei Bălan, replică violentă către cântăreață, după cele mai recente declarații care îl vizează

Andreea Bălan pare că nu și-a vindecat încă suferințele din copilărie. Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, a vorbit deschis despre relația pe care o are cu tatăl ei, Săndel Bălan, reamintind controversele din familie, formate în jurul trupei Andre. La declarații a ieșit și părintele solistei. „Nu înțeleg de ce și-a murdărit familia cu declarațiile ei”, a spus acesta în urma interviului acordat de cântăreață.

Tatăl Andreei Bălan i-a dat replică fiicei după declarațiile făcute în podcastul lui Măruță

Andreea Bălan a povestit în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță că la 18 ani a decis să fugă de acasă, după ce a observat că tatăl ei îi lua toți banii din concerte și o lăsa cu mâna goală. Artista s-a mutat la București atunci, a stat aproape patru ani într-o garsonieră, iar treptat a reușit să își cumpere mașină și casă.

„La 18 ani am fugit de acasă! Tata îmi cheltuise toţi banii. Când l-am întrebat, nu ştia nici el pe ce. Eu la 18 ani m-am trezit ca nu am nimic, după 1 milion de discuri vândute. Am fugit la Bucureşti, am stat într-o garsonieră şi mi-am luat un Peugeot în rate. L-am iertat abia când am devenit şi eu părinte”, i-a spus Andreea lui Măruță.

„N-a spus că Antoneasca s-a tăvălit cu Iustin, că a pozat în Playboy” 

„N-am ce să comentez, iar a început să bată apa-n piuţă cu banii. Ea vorbeşte frumos de greşelile ei, dar nu şi despre ale altora. A pierdut mulţi bani şi m-a acuzat că am plecat cu banii. Ele au fost pe val 2 ani, atât au mers în concerte, al 3-lea an s-a spart, a colaborat 6 luni cu Alina Sorescu, n-a mers, s-a întors Antoneasca.

Luau 1.000 de dolari, am socotit şi ăştia se împărţeau la doi. 100.000 de dolari am câştigat, adică vreo 70.000 de euro. Bani care au fost investiţi înapoi. Am cumpărat un apartament, două maşini, clipuri făcute, filmări, ăia au fost banii, am mers în concediu, deşi ea a spus că n-a mers nicăieri. Nu înţeleg de ce şi-a murdărit familia cu declaraţiile ei.

N-a spus că Antoneasca s-a tăvălit cu Iustin din Mizil şi de aia trupa s-a scindat, că a semnat contract cu altă casă, că a pozat în Playboy. Toate mizeriile astea nu le-a povestit, i-a făcut imagine frumoasă. Niciodată nu m-am certat cu domnul Antonescu, nu m-a jignit, a fost un exemplu de corectitudine. A spus că noi le întărâtam pe ele, când ele se certau la toate evenimentele şi Antoneasca o jignea că n-are voce şi e dansatoare. De asta s-a rupt trupa”, a replicat Săndel Bălan pentru Click.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI