Cum și-a făcut Lora apariția la Vorbește Lumea. Cove a rămas cu gura căscată: ”Nu te grăbi!”

Cum și-a făcut Lora apariția la Vorbește Lumea. Cove a rămas cu gura căscată: ”Nu te grăbi!”
Cum și-a făcut Lora apariția la Vorbește Lumea. Cove a rămas cu gura căscată: ”Nu te grăbi!”

Vineri, Adela Popescu şi-a anunţat plecarea de la îndrăgita emisiune “Vorbeşte lumea”, vedeta fiind însărcinată pentru a treia oară. Aceasta a fost înlocuită de Lora și de data aceasta. Telespectatorii şi Cove au rămas cu gura căscată când au văzut cum și-a făcut artista apariția la Vorbește Lumea.

Lora, apariţie de senzaţie la Vorbeşte Lumea

Lora este cea care a preluat ștafeta de la Adela Popescu, care a anunţat la finalul săptămânii trecute că este din nou însărcinată. Astfel, de luni până vineri, de la 10:30, vedeta va prezenta alături de Cove celebra emisiune de pe Pro TV. Aşa cum era de aşteptat, aceasta a avut parte de o intrare de zile mari. Toţi au rămas cu gura căscată când au văzut cum şi-a făcut Lora apariţia la Vorbeşte Lumea.

Îmbrăcată într-un costum sexy, cântăreaţa a intrat în platou trăgând după ea un troler, spre surprinderea colegului. (vezi galeria foto)

“Mi-am adus o cană de cafea, o fotografie cu mine, desigur, o pudră pentru a fi mereu frumoasă, o cremă, un parfum. Chiar şi un corset sexy pe care îl voi purta în emisiune”, a spus vizibil fericită, Lora.

“Am şi eu un cadou pentru tine de bun venit. Un cadou umil, dar oferit cu mare drag: Un sorţ de bucătărie şi o mănuşă”, a mărturisit şi Cove.

Aşa cum era de aşteptat, noua prezentatoare i-a dat replica imediat.

“Îmi pui sorţ să mă faci gospodină?! Bravo, ce să zic?! Deci aşa îmi eşti…”.

Imediat, în platou a intrat şi Gina Bradea, celebru blogger culinar, care a venit să o înveţe pe frumoasa artistă două reţete speciale: ciorbă de perişoare şi negresă.

Lora: “Am primit invitaţie cu entuziasm”

Datorită pandemiei de coronavirus, Adela Popescu a decis să stea acasă, chiar dacă este încă în primul trimestru de sarcină. Cum Lora are deja experienţă în show-ul matinal, aceasta prezentând şi în 2018 emisiunea Vorbeşte Lumea, producătorii au apelat tot la ea.

“Am primit invitația cu bucurie și entuziasm! Refacem gașca și abia aștept să vă invadez diminețile, din nou, cu energie bună, să râd la glumele lui Cove, chiar și la alea vechi, să-mi beau cafeaua în această familie frumoasă de la care am învățat atât de multe și căreia acum am mai mult timp să-i dedic. Vorbește Lumea că ne așteaptă o frumoasă călătorie în acest nou sezon. Mi-a fost dor!”, a recunoscut ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI