Lora, sărăcită grav de pandemie. Câte mii de euro a cheltuit în 5 luni, în Bali

Lora, cu mai puțini bani în conturi dn cauza pandemiei petrecute la debut în Bali

Vacanța a dus-o pe plaiuri exotice, în Bali, unde a și forțat-o să rămână timp de 5 luni, până când căile aeriene, blocate din cauza pandemiei de coronavirus, i-au permis întoarcerea în România. „A fost un roller coaster emoțional și parcă am trăit câțiva ani în aceste trei luni la capitolul experiențe și emoții”, declara Lora, înainte de a putea reveni în țară. Acum este de aceeași părere. Ce este diferit este că a rămas fără 50.000 de euro în conturi, căci atât a costat-o paradisul silit.

Lora a dezvăluit câte mii de euro a cheltuit în cele cinci luni de izolare în Bali

Închiderea granițelor din cauza noului virus i-au surprins pe Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, în Bali. Cei doi au fost nevoiți să petreacă cinci luni în insula exotică, după ce zborurile de întoarcere s-au anulat rând pe rând. Artista a dezvăluit deunăzi, la mai bine de trei luni de la întoarcerea din paradis, câți bani a cheltuit în vacanța forțată din Bali.

„Toată lumea cred că a vrut să mă întrebe, dar ori a uitat, ori n-a avut curajul… Tu nu mă cunoști așa bine și, da, ai curaj. Câți bani? Cred că în jur de 50.000. Da. Cinci luni, cu vacanța de două săpătămâni”, a dezvăluit solista în emisiunea ”Cu capu-n zori” de la TVR.

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu

Pe de altă parte, pauza i-a picat bine artistei, dându-i timp să se reculeagă, să se relaxeze și să se bucure de fiecare moment al vieții. Pe lângă alte lecții de viață, Lora a mărturisit că a învățat și una supremă, despre invidie, recunoscând că râvnea la vacanțele pe care colegele sale de breaslă și le luau în orice moment al anului.

„Eu sunt omul care nu se ducea în vacanțe. Omul care muncea tot timpul. La mine nu exista vacanță. Și mă uitam la colege, mă uitam la Delia, care e tot timpul plecată, mă uitam la Liza, care punea poze de peste tot din jurul lumii și eu ziceam: Ah, ce drăguț, Doamne!… Mai trag tare lunile astea sau anul ăsta – că așa mă păcăleam singură – și după aceea plec și eu într-o vacanță”, a mai spus Lora.

Lecția învățată: „Nimic nu e întâmplător în viață”

Ceea ce a mai ajutat-o în demersul spre o nouă ea au fost oamenii și energia locului, despre care a povestit că erau fantastice: „Când îți schimbi energia și percepția, ți se schimbă viața. Noi am cunoscut aici niște oameni talentați, creativi, români cu care facem proiecte și punem la cale filmarea unui nou videoclip Lora. În fața acestor coincidențe nu ai cum să mai spui că e ceva întâmplător în viață”, a povestit Lora pentru revista VIVA!.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI