Cum se simte nepotul lui Romică Țociu după ce a înghițit 2 bile magnetice (exclusiv)

Cum se simte nepotul lui Romică Țociu după ce a înghițit 2 bile magnetice (exclusiv)
Nepotul lui Romică Țăciu a înghițit două bile metalice. Cum se simte băiețelul?

Nepotul lui Romică Țociu a înghițit două bile magnetice. Artistul a fost extrem de îngrijorat de starea micuțului. Cum se simt acesta acum și care este starea sa de sănătate? Iată mai multe detalii oferite chiar de vedetă!

Care este starea nepotului lui Romică Țociu: băiețelul a înghițit 2 bile magnetice

Romică Țociu a trecut prin momente tensionate. Celebrul actor și prezentator a revenit de urgență din turneul din America după ce a auzit că nepoțelul său a înghițit două bile magnetice. Micuțul a ajuns de urgență la Spitalul pentru copii „Grigore Alexandrescu” din Capitală și a fost supus la o operație.

Actorul a dezvăluit care este starea micuțului și dacă toate grijile sale au trecut sau nu. Țociu a confirmat că a revenit de peste Ocean: „Sunt deja în România!”. Vedeta a adăugat mai apoi că starea băiețelului este staționară. Micuțul este bine, dar rămâne încă în vizorul medicilor.

„E mai bine Philip, dar rămâne internat. Nu știu încă pentru cât timp. Vă rog să mă iertați, dar nu pot vorbi mai mult. Vă rog să mă credeți și să nu vă supărați!”, a adăugat el, pentru impact.ro.

Philip Ioan a înghițit săptămâna trecută două bile magnetice care i-au pus viața în pericol. Părinții au ajuns de urgență cu el la spital, unde a și suferit o primă intervenție. Artistul a subliniat că Philip avea o stare destul de gravă și că a fost aproape de șoc septic.

„A fost o operație foarte grea”

„A fost o operație foarte grea, de trei ore și jumătate, fiindcă el avea o stare destul de gravă, iar hemodinamic nu stătea foarte bine. A fost aproape de șoc septic. Tot ce mânca vomita. S-au dus peste tot și medicii i-au spus că are enterocolită, i-au făcut ecografie, palpat, la super clinici, nimeni n-a constat că e un lucru foarte grav.

Ultima dată când i s-a făcut rău s-a dus la o clinică, medicul a zis să i se facă și o ecografie că precis a înghițit ceva. A văzut că sunt două bile acolo, două bile magnetice. Starea sa de sănătate se deteriorase foarte rău”, avea să povestească zilele trecute Romică Țociu, într-un interviu tv.

Vedeta a abandonat turneul din America și a revenit pe cât de repede posibil în țară pentru a sta alături de familie și de nepoțelul său care traversează o perioadă dificilă.  Fanii acestuia îi sunt alături în aceste momente.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI