Cum se simte Cristina Joia de la ‘Visuri la cheie’ la un an de când a fost agresată. Ce probleme are vedeta Pro TV EXCLUSIV

Ziua de 7 noiembrie 2020 nu va fi niciodată uitată de Cristina Joia, arhitectul de la „Visuri la cheie”, însă nu își va mai aminti de acel episod cu spaimă și cu indignare. Asta datorită familiei și prietenilor, dar și a medicilor specialiști care au ajutat-o să redevină vechea Cristina. Arhitectul nu a avut nevoie doar de consiliere psihologică, ci și de intervenții estetice pentru a-și acoperi cicatricile rămase după ce a fost lovită cu un obiect ascuțit într-un supermarket.

Ce mai face Cristina Joia de la Visuri la Cheie

Abia acum, după un an și câteva luni, Cristina se poate uita în oglindă fără să mai vadă cicatricile pe care i le-a făcut femeia care a fost deranjată de faptul că arhitectul „și-a permis” să ajute o femeie cu un copil în cărucior să treacă de mașina ei și la final să îi ridice un ștergător.

„S-a împlinit un an de când am trecut prin a doua operație la nas și vreau să mulțumesc domnului doctor Dragoș Zamfirescu pentru modul în care mi-a dat încredere că o să fiu bine din nou, pentru faptul că arăt mai mult decât decent și  cicatricea este acum doar o linie, respir foarte bine.

Operația a fost foarte complicată. După prima operație de urgență, am mai trecut printr-o operație care a durat 5 ore și ceva, pentru că a fost reconstrucție nazală”, ne-a declarat Cristina Joia.

Și-a învățat lecția

Pe lângă nopțile nedormite din princina coșmarurilor și a imaginilor care îi tot reveneau în minte, Cristina Joia mărturisește că și-a învățat lecția și că în momentul de față face terapie cu un specialist pentru a înțelege mai bine cum a ajuns tocmai ea în această situație.

„O să-mi fac timp să reiau terapia pentru că ceva din energia mea poate a atras tipul acesta de comportament.

Poate lecția mea nu e să-mi văd de drum când cineva are nevoie de ajutor, așa cum au făcut-o oamenii din magazin, dar să mă focusez doar pe ajutor nu și pe spiritul justițiar de salvator pentru că nu poți impune cu forța un exemplu”, ne-a mai  mărturisit arhitectul de la „Visuri la cheie”.

Familia a suferit cel mai mult

Un astfel de incident nu are impact doar asupra celui care cade drept victimă, ci afectează în egală măsură atât familia, cât și pe cei apropiați.

Ce poate puțină lume știe este că, imediat după agresiune, fiul Cristinei, în vârstă de 11 ani, s-a speriat foarte tare și a avut nevoie de timp să înțeleagă de ce mama lui a ajuns în situația asta.

Însă, cel mai afectat a fost tatăl arhitectului care a aflat de incident de la televizor, în momentul în care și-a văzut copilul plin de sânge pe toate canelele.

Atunci, bărbatului i s-a făcut rău și a avut, la rândul lui, nevoie de îngrijiri medicale.

Agresoarea nu i-a cerut scuze nici în ziua de azi

Deși cazul a fost mediatizat luni întregi, iar oamenii au fost indignați după ce au văzut filmarea din supermarket, cea care a bătut-o pe Cristina Joia a primit doar un an și trei luni de închisoare, dar cu suspendare.

Curtea de Apel a decis să o oblige să presteze muncă în folosul comunității, dar și să achite victimei daune morale și materiale.

Arhitectul de la „Visuri la cheie” nu a așteptat nici cei 10.000 de euro, daune morale, nici cheltuielile pentru costul intervențiilor chirurgicale, ci a sperat ca într-un final agresoarea să regrete incidentul și să încerce să-și ceară scuze.

Nu s-a întâmplat acest lucru, ba mai mult, Cristina a ajuns chiar la concluzia că femeia nu a avut nici cea mai mică remușcare.