Ce pedeapsă a primit agresoarea Cristinei Joia după ce a bătut-o pe vedeta „Visuri la Cheie“ de la ProTV

Ce pedeapsă a primit agresoarea Cristinei Joia după ce a bătut-o pe vedeta „Visuri la Cheie“ de la ProTV
Ce trebuie să facă femeia care a lovit-o pe Cristina Joia

Cristina Joia era lovită cu bestialitate și transportată la spital în urma unui scandal care a pornit de la un loc de parcare. Autoritățile au identificat-o pe agresoarea vedetei pentru ca aceasta să răspundă în fața legii pentru faptele săvârșite. Ce pedeapsă a primit, de fapt?

Ce se întâmplă cu agresoarea Cristinei Joia. Curtea de Apel din București a dat verdictul

Anul trecut, în luna noiembrie, Cristina Joia era atacată violent de o femeie, într-un magazin din Capitală. Vedeta îi explica agresoarei că ar fi blocat drumul de acces și trecerea de pietoni prin faptul că parcase mașina într-un mod neatent. Cele două aveau un schimb de replici dur.

Agresoarea vedetei a fost întărâtată de discuția purtată, astfel că a lovit-o cu putere pe Cristina Joia. La respectivul moment, aceasta era transportată la spital după ce era găsită la pământ de către un paznic, într-o baltă de sânge. Autoritățile au reușit să o găsească pe femeia violentă.

Ce pedeapsă a primit femeia care a lovit-o pe Cristina Joia

Femeia care a lovit-o pe Cristina Joia a fost condamnată definitiv la un an și trei luni de închisoare, cu suspendare. Aceasta a fost obligată de către Curtea de Apel să presteze muncă în folosul comunității, dar și să achite victimei daune morale și materiale, potrivit Adevărul.

Sentința definitivă a fost dată luni de către Curtea de Apel București pentru procesul intentat de Cristina Joia împotriva persoanei care a lovit-o cu un obiect ascuțit într-un supermarket din București, apoi a fugit. Reacția violentă pe care a avut-o femeia a pornit de la un loc de parcare.

„Cristina Joia, unul dintre designerii emisiunii Visuri la cheie, a fost victima unui atac extrem de violent, petrecut ieri după-amiaza, într-un magazin din Calea Șerban Vodă.

O femeie căreia îi reproșase că a blocat cu mașina o trecere de pietoni, dar și parcarea magazinului, s-a năpustit asupra realizatoarei aflată la cumpăraturi, pe care a lovit-o în plină figură cu un obiect tare – nu e clar dacă un ‘box’ sau cheie – zdrobindu-i nasul și provocându-i o rană de câțiva centimetri.

Cristina Joia a fost transportată, plină de sânge și aproape leșinată, la spitalul Bagdasar Arseni, unde a fost operată.

Poliția a identificat agresoarea, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, însă nu îi cere socoteală, pentru că așteaptă ca realizatoarea de televiziune să iasa din spital, să meargă la secția de poliție și să depună plângere penală.”, mărturisea Ovidiu Oanță pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI