Cum se simte Alina Laufer, de fapt. Ce chin îndură în spital: ”Orice zi câștigată e binevenită”

Cum se simte Alina Laufer, de fapt. Ce chin îndură în spital: ”Orice zi câștigată e binevenită”
Cum se simte, de fapt, Alina Laufer dupa ce a ajuns de urgenta la spital

Cum se simte Alina Laufer, de fapt. Ce chin îndură în spital: ”Orice zi câștigată e binevenită”. Soția lui Ilan Laufer a ajuns, de urgență, la spital la final de sarcină. Blondina trece prin momente cumplite, cu puțin timp înainte ca gemenii săi să vină pe lume. Care este starea de sănătate a Alinei Laufer. 

Cum se simte Alina Laufer, de fapt, și ce chin îndură în spital

Alina și Ilan Laufer trec prin momente cumplite. Blondina în vârstă de 39 de ani este însărcinată în 29 de săptămâni cu gemeni. Din păcate sarcina s-a dovedit a fi una cu probleme, iar soția lui Ilan laufer a ajuns de urgență la spital după ce i s-au rupt membranele, cauzând, astfel, să piardă lichid amniotic. Alina Laufer a rămas însărcinată, după opt ani de încercări nereușite, prin inseminare artificială, iar acum medicii spun că este posibil ca soția politicianului să nască prematur.

„Vineri mi s-au rupt membranele, s-au fisurat, ieri am ajuns la spital (n.r. luni). Am sunat doctorul, i-am explicat ce s-a întâmplat, mi-a zis să stau în pat, dar având în vedere că peste weekend nu m-am simțit senzațional,  luni dimineață Ilan a sunat la spital și am venit aici, la Giulești. Eu credeam că mă lasă să plec acasă, nici nu mi-am adus bagaj, dar mi-au zis că rămân.

Sunt la Giulești (n.r – Maternitatea Giulești din București) și sunt foarte mulțumită de sistemul de sănătate de stat. O să nasc prin cezariană, deși la prima sarcină, cu Karina (fetița de 12 ani pe care o are din prima căsătorie, cu artistul Jorje), am născut natural. Acum este inseminare, am sarcină cu gemeni și orice zi câștigată este binevenită! În luna aprilie ar trebui să nasc copiii. Acum am 29 de săptămâni, dar doctorița mea mi-a spus că nu pare că urmează să nasc. Am rămas internată, totul este sub control, toți trei suntem bine, eu și copiii. Eu stau în pat, nu am voie să fac efort, iar sarcina trebuie monitorizată.

Mi se administrează antibiotic, ca să nu fac vreo infecție. Mi-am făcut ieri și testul Covid. Nu am contracții și nu există semne de naștere, dar nu știu sigur cât va trebui să stau aici sau dacă rămân până voi naște!”, a declarat Alina Laufer, în exclusivitate pentru click.ro.

Alina Laufer mai are o fetiță în vârstă de 12 ani, Karina, din prima ei căsnicie cu artistul Jorge.

Ilan Laufer a fost cel care a anunțat lumea că soția lui este în spital

Ilan Laufer este cel care a făcut anunțul public conform căruia soția sa Alina este internată de urgență la Maternitatea Giulești din Capitală. Frumoasa blondină va rămâne internată câteva săptămâni, sub supravegherea medicilor, pentru a se asigura că totul este în regulă și blondina va putea duce sarcina gemelară până la capăt.

„Scumpa mea soție Alina, a fost internată ieri de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt și a început să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni.

Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe. Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!”, a anunțat politicianul Ilan Laufer pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI