Ilan Laufer și soția lui, Alina, părinți de gemeni. Cum a aflat vestea cea mare

Ilan Laufer și soția lui, Alina, părinți de gemeni. Cum a aflat vestea cea mare
Ilan Laufer și soția lui, Alina, părinți de gemeni. Cum a aflat vestea cea mare

Ilan Laufer și soția sa, Alina, sunt în al nouălea cer. Cei doi, vor deveni în sfârșit, părinți… de gemeni. De altfel, Ilan Laufer a postat și pe Instagram mesajul plin de fericire.

Ilan Laufer și soția lui, Alina, părinți de gemeni

Ilan Laufer și soția sa sunt un cuplu sudat. Cei doi și-au dorit foarte mult să devină părinți, iar minunea li s-a întâmplat.

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dublu miracol, pe care l-am adus în viața noastră după opt ani de încercări. Azi am fost cu Alina la ecografie și am aflat că vom avea gemeni. I-am văzut și le-am ascultat pentru prima dată inimoarele cum bat tare, tare”, a scris Ilan Laufer pe Instagram.

De altfel, Ilan Laufer și soția sa au avut mai multe încercări de a deveni părinți. Ilan Laufer a precizat că în urmă cu câteva luni, soția sa a mai rămas o dată însărcinată, dar a fost cu ghinion.

„În urmă cu câteva luni sau chiar anul trecut, Alina a mai rămas o dată însărcinată și foarte repede după acel eveniment s-a stins sarcina, din păcate. Am fost foarte supărați. Acum, Alinei i-a fost frică să nu anunțăm prea repede, dar feelingul meu de data asta a fost așa că trebuie să-i anunțăm ca să știe și Dumnezeu”, a spus Ilan Laufer, potrivit Romania TV.

Li s-a spus că nu vor avea copii

Dar viitoarea mămică a declarat că nu și-a pierdut speranța, deși la un moment dat li s-a spus că nu vor putea avea niciodată copii.

”Am rămas însărcinată prin FIV, după mai mulți ani de tratamente. A fost un drum lung până aici, au fost momente în care eram extrem de descurajată, dar i-am avut alături pe Ilan și pe Kari, care m-au susținut în tot acest timp. Aud din ce în ce mai multe cupluri în jurul meu care au probleme de fertilitate, așa că aș vrea să-i încurajez și să le transmit să nu renunțe atâta timp cât mai au speranța în suflet. Nouă ni s-a spus la un moment dat că nu vom putea avea niciodată copii, dar tot am mers înainte. Mă rog la Dumnezeu să fie totul bine și să pot aduce pe lume un bebe sănătos! Acum sunt însărcinată în 6 săptămâni’, a adăugat Alina, conform Click. Cei doi au aflat vestea cea mare chiar în ziua când Ilan Laufer și-a depus și candidatura la Primăria Generală a Capitalei.

„Candidez la Primăria Generală a Capitalei, pentru că m-am săturat de clasa politică actuală, de 30 de ani de minciună, incompetenţă, corupţie şi vrăjeală. Vreau să vă ofer o alternativă reală, tânără, civilizată şi cu viziune antreprenorială care vrea şi este pregătită să schimbe transparent, împreună cu voi, realitatea şi clasa politică actuală”, a anunţat pe Facebook Ilan Laufer.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI