21 apr. 2022 | 08:29

Cum se simte Adda după tratamentul chinuitor pe care îl face. Mesajul care îi va bucura pe fani EXCLUSIV

Monden
Cum se simte Adda după tratamentul chinuitor pe care îl face. Mesajul care îi va bucura pe fani EXCLUSIV
Adda, detalii despre tratamentul pe care îl ia acum

De mai bine de două luni, artista care suferă de borelioză urmează un tratament recomandat de un medic, care i-a ameliorat starea. Aceasta trebuie să ia zilnic câte 26 de pastille, după care va face injecții nu mai puțin de 18 luni. Adda nu se plânge însă și ne-a mărturisit chiar că se simte mult mai bine. Ea a plecat să-și petreacă sărbătorile în familie, la Târgu Mureș.

Detalii despre starea de sănătate a artistei: cum se simte Adda?

Adda suferă de mai bine de doi ani de borelioză și a aflat că are această afecțiune după luni de vizite la medicii care-i puneau diverse diagnostice.

„Mi s-au pus o mie de diagnostice. Am făcut analize peste analize și am fost tratată de alte afecțiuni. Când am aflat, la mine boala era spre a doua fază, am descoperit-o oarecum din timp.

Aveam erupții, oboseală mare, nu puteam respira, edeme. Făceam alergii și nimeni nu știa de la ce e. Apoi au început celelalte simptome, paralizii, scăpam obiecte din mână, nu mai puteam folosi mâinile, simțeam că ceva e în corpul meu, care preia controlul”, a declarat artista pentru playtech.ro.

Va face injecții timp de 18 luni

Artista ne-a mai spus că-n România sunt foarte puțini specialiști care tratează afecțiunea sa și că de când a aflat că are această boală vorbește pe larg cu alte multe persoane aflate în situația sa. Cât despre tratamentul pe care-l ia, Adda mărturisește că acesta pare să dea rezultate.

„Acum chiar mă simt bine. De Paște vom pleca la ai mei, la Târgu Mureș. Mai am cam două luni să iau acele pastile , apoi 18 luni să fac injecții. Bine că există tratament”, a mai spus aceasta.

Condițiile artistei pentru concerte

Chiar dacă se simte mult mai bine ca înainte, Adda nu-și poate permite să accepte să cânte la un concert de 40 de minute, ci poate interpreta doar câteva piese.

Asta pentru că obosește destul de repede, iar boala încă își pune amprenta asupra activității sale și are nevoie să stea jos să se odihnească. Artista este însă o luptătoare și rămâne optimistă în privința vindecării sale complete.

„Acesta este un hop peste care voi trece. Am început să-mi reiau activitatea ușor, ușor, pentru că altfel o iau razna acasă. Nu am ce face, nu vreau să fiu victimă, femeia care stă și plânge. Vreau să-mi trăiesc viața, m-a schimbat mult în bine ce s-a întâmplat, m-am dezvoltat mult la nivel spiritual, emoțional. M-am îmbunătățit eu ca om”, a mai spus aceasta.

În prezent, de mai bine de două luni, Adda ia zilnic nu mai puțin de 26 de pastille, pentru a-i ameliora afecțiunea, iar tratamentul său va dura aproximativ doi ani, pentru a se putea vindeca complet. Artista nu știe cum a ajuns să ia această boală, mai ales că nu au existat semne că ar fi fost mușcată de o căpușă.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Capital.ro
"Aşa ai un ban în plus în buzunar. Îţi scoţi chiar şi de două ori banii" | Investiţia care devine tot mai profitabilă pentru români
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro