Cum se pronunță corect numele Irinei Rimes. Antrenoarea de la Vocea României a motivat alegerea unui pseudonim

Cum se pronunță corect numele Irinei Rimes. Antrenoarea de la Vocea României a motivat alegerea unui pseudonim

Cântăreața e una dintre cele mai apreciate apariții de pe scena muzicală românească, dar și de pe micul ecran, pentru că fanii o pot urmări pe Irina Rimes și-n calitate de jurat, la emisiunea Vocea României. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni că tânăra artistă a reușit să găsească rețeta succesului când vine vorba de piesele ei, dar nu mulți știu cum se prounță, în mod corect, chiar numele Irinei Rimes.

Cum se pronunță corect numele Irinei Rimes?

Cum se pronunță corect numele Irinei Rimes. Antrenoarea de la Vocea României a motivat alegerea unui pseudonim
Irina Rimes și-a schimbat numele real, din buletin

Numele real al vedetei este de „Râmeș”, dar aceasta a renunțat la ceea ce scria în buletin, în dreptul numelui său de familie, în favoarea unui pseudonim. Cântăreața de 28 de ani este originară din Republica Moldova, iar acum ceva timp a renunțat la numele ei de familie scris cu diacritice. La sosirea în România nu se aștepta să aibă parte de un asemenea val de succes, din partea publicului. A cunoscut faima foarte rapid, datorită pieselor ei, motiv pentru care și-a schimbat și numele de familie.

”Se pronunță Râmeș, așa este corect, dar am ales varianta Rimes pentru că mi s-a părut mai simplă. Am zis că oamenii vor ține minte mai ușor așa”, explica Irina Rimes în timpul unei ediții din acest sezon, de la Vocea României.

Totodată, cântăreața a mai recunoscut, pe parcursul altor interviuri pe care le-a oferit, că există și cei care îi știu numele real, dar numărul lor acestor apropiați unul destul de mic: „În buletin sunt cu Râmeș. Sunt câțiva oameni care îmi spun așa”.

Irina Rimes a lansat o nouă piesă!

Cu doar câteva zile în urmă, vedeta de la Pro TV a lansat o nouă piesă, despre care a recunoscut că este scrisă cu versuri din urmă cu doi ani de zile, când s-a despărțit de soțul ei. Momentele dificile trăite de Irina Rimes, în urma mariajului eșuat, au dus la creația unor piese pe placul publicului român, pline de însemnătate și trăire.

Noua melodie a Irinei Rimes, lansată vineri, se numește „Nicăieri” și a fost scrisă bazat pe întâmplările artistei, în procesul dureros de despărțire de soțul ei, care i-a fost infidel. „Piesa este cântată cu versuri scrise de acum doi ani, m-am întors în trecut ca să pot scrie piesa asta”, mărturisea artista, odată cu lansarea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI