Irina Rimes, moment de sinceritate cu Tudor Chirilă, la Vocea României: ”Nu ești genul meu, Tudor!”

Irina Rimes, moment de sinceritate cu Tudor Chirilă

Șicanări de înaltă clasă la Vocea României! Dacă ediția din seara de astăzi, 4 octombrie, a cuprins momente inedite și voci deosebite, a avut și un moment tensionat și extrem de sinceră al Irinei față de Tudor Chirilă.  Ce și-au spus cei doi?

Irina Rimes, mai sinceră decât niciodată față de Tudor Chirilă

Irina Rimes și Tudor Chirilă au avut un schimb deosebit de replici provocat chiar de o concurentă. Natalia, polițista care a surprins pe toată lumea, a venit cu curaj la audiții interpretând piesa Irinei Rimes – „Nu știi tu să fii bărbat”. Aceasta abia s-a abținut să nu plângă pe parcursul jurijzării, mai apoi și-a dat frâu liber emoțiilor.

„Stai un pic, de ce mă ajuţi? Eu nu ţi-am cerut ajutorul. Mă descurc singură”, a spus artista către Tudor, cel care a intervenit în discursul său. „Eu mi-l ofeream, iubita”, i-a replicat Tudor. „Oferă-l când cer eu. Dacă ai fi iubitul meu s-ar înţelege. Aşa, dacă nu eşti…”, a continuat Irina Rimes.”Nu ești genul meu, Tudor!”.Juratul de la Vocea României a parafrazat atunci una dintre melodiile artistei: ”Nu sunt eu genul ăla de bărbat! Dacă nici eu nu știu să fiu….

Irina Rimes, moment de sinceritate la Vocea României! Ce i-a spus lui Tudor Chirilă?
Irina Rimes, moment de sinceritate la Vocea României! Ce i-a spus lui Tudor Chirilă?

Smiley i-a sărit în ajutor

Aceasta s-a confesat lui Smiley și i-a spus că piesa îi amintește de o parte dificilă din viața ei și de un bărbat care a făcut-o să se simtă exact așa cum a scris versurile melodiei.

”Este prea emoționant pentru mine să aud aceste versuri pentru că e o piesă foarte personală care a făcut foarte mari schimbări în viața mea personală. Eu îmi doresc să nu trăiești ce am trăit eu, să nu cânți din experiența personală”
Irina Rimes

Smiley a intervenit și i-a spus că ar trebui să-și schimbe gusturile, pentru ca ea să nu mai fie cea care suferă la final. ”Știi că bărbații ți alegi singură. De ce nu schimbi standardele. De ce suferi tu pentru toți proștii?”
Smiley

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI